reklama

Majóweczki 2008

hej, ja na chwilkę bo mała już wstała. Wszystkiego naj dla Maji Puchatki z okazji sześciomiesięcznicy i dla Hani Ha-NN-Ah z okazji pięciomiesięcznicy:tak: Mnóstwo całusków.

Ja kończę sniadanie. Dzisiaj ide na spacer z koleżanką. Zajdziemy pewnie do ciuchów. Pomoże mi wtaszczyć tam wózek.

Odezwę się póxniej. Miłego dnia.

reklama
Witam.U mnie w domu mały szpital. Ania ma zapalenie oskrzeli a każdego po kolei coś tam bierze. Nie wiem, czy i Natalka czegoś nie złapie a wtedy nici ze szczepienia. Ehhh, taka pora roku.
Buziaki dla rówieśnicy mojej Natalkicórki Hannah i dla półrocznej Majci.
Iwonka Vanesska pewno wyjdzie z tych E.colaków i nie będzie potrzebna cystografia. Ciężki okaz z Vanesski. Ale moja Ania też się nie da tknąć. Chciałam jej zmierzyć tempkę to nie, bo to boli i wrzask. A już nie mówię o przyjmowaniu leków :baffled: o zgrozooooo....
Budzi się maleństwo...

Iwonko - wpspolczuje naprawde ciezka zaprawa z tymi maluchami..

a ja wam powiem ze moj adas juz lapie zabawki ale w zupelnosci nie umie sie nimi bawic jak zlapie to sie na nie denerwuje.... a ostatnio z misia takiego puszystego to porwyrywal futerko...:-(:-(:-(:-( ja nie wiem co to za diabelek bedzie.... wszyscy mowia ze po mamusi:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

i wiecie co on chyba zacznie najpierw mowic tata a nie mama dlatego ze jak sobie lezy to sobie gada: tatatatata albo dadadada:dry::dry::dry::dry::dry: kurcze a gdzie mamamamama

WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA MAJOWYCH DZIECIACZKOW!!!!!

Witam i dołaczam sie do życzonek !
Wczoraj was cały dzień podczytywałam ale nie mogłam nic napisać bo mi internet rozłaczało co chwila:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:A teraz juz zapomniałam połowy:baffled:
Mam bezprzewodowy i to jest najgorsze *****:angry::angry::angry:ale co zrobić innego nie bede miała bo nie mam lini tel:no::no::no:
I my juz po zabiegach ,mała zasnęła i spi mi w gondolce przy oknie:-)
Czekam aż wstanie i damy cyca:tak:.Ogólnie zgnilizna ,zimno ilepiej w domciu siedziec :-pJa nie mam ani butów ani kurtki nazime i mi zimno!!!!!!!!!
A sprawa jest taka,że czekamy juz półtora tyg,na kase i nic.....Nie mamy nawet na podstawowe żeczy bo za faktóre A nie przelali jeszcze pieniędzy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Oni maja czas a ludzie nie maja na życie(zyjemy z jego kasy)Mi się maciezyński skończył i nic nie mam .
I czekamy bo ja już butó nie mam.Ciagle w adidasach smigam bo ja nigdy na siebie butów nie moge dostac innych (jak bogackiego)pisałam kiedyś
mam roz.35 i chudeą stopę jak juz kupie to skórzane i zaraz sie rozchodzą -mam jedne i mi zlatują .Także śmigam tylko w adidasch i już mi zimno:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Czekam na kase jak na zbawienie..........
Ale ię rozpisałam ,no ale to za wczoraj:-D
Na tyle...

Cześć dziewczyny!
Dziękujemy za życzenia, tego samego dzieciaczkom Natalki (joanny) i Majeczki:-):-)
Własnie próbuję małaą położyć, a sama zabieram się za robienie pierogów ruskich więc full roboty przedemną.
Czołem.;-)

Witam .! 100 lat dla 5 i 6 miesieczniakow :-)
U mnie slonko piekne i wiaterek,zaraz pranko rozwiese na dworzu,potem ide chyba na spacerek na cmenterz bo mam blisko i odwiedzimy groby.
Joanna tos mnie troche pocieszyla ze nie tylko maja taka nietykalna. ;-) Lekow moja tez nie da sobie popdac,ile ja wojny tocze to szok,czasami na sile wlewamy jej leki. ,Przez to wszytsko przeziebienie sie ciagnie 2 tyg juz .

Pije kawcie maly spi mama pojechala ufff maz wraca w nocy..:baffled:
Iwonka a jak mowilas cos ze zaczerwienione ma moze ja piecze albo boli i dlatego nie da sie dotknac ...:baffled:

Ha NN aH zjadla bym ale mi sie niechce robic ... zamowie sobie moze pizze na obiad sama jestem i niemam pomyslu na jedzenie ..

Kathy ja tez smigalam w cienutkich ostatnio w nich wyszlam i zimno jakos faktycznie, ja mam rozmiar 36 i jak sie rozciagnom po jakms czasie to sa do bani ale jak 35 to juz faktycznie masz male pytki :-)
Co do kasy no mnie to przeraza dla nie ktorych to jest tylko dwa dni albo trzy ale nie mysla ze ktos musi kupic mleko itd. Moj maz pracuje w budzetowce wiec nie ma problemu ale moja mama w ostatniej pracy dostala pieniadze 20 stego a miala 10tego i co teraz jakby miala male dzieci ....nie ktorzy jak maja wiecej nie mysla o innych

kamilka moj maly sie denerwuje pcha jed obuzi i sie wtedy strasznie denrwuje nidewiem nie moze sie podrapac po dziaslach czy co

reklama
Wiki ona nie da sie dotknac od kad pamietam,zawsze mialam z nia problemy...nie da sie abadac lekrzowi,nie da se zajrzec do buzi,nnie chce owocow,nie chce nic! Czego nie zna tego nie sprobuje....lekow nie chce brac i wogole jest uparta jak osioł .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry