Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

WROCŁAW
nio ale jak trzeba to trzeba 

to jest moja zaraza

a mój lekarz zwolnił się ze szpitala w Chrzanowie i pracuje w klinice w Katowicach i teraz to już nie wiem co robić 

powiedzcie czy którąś jeszcze tak męczą dolegliwości ciążowe bo mnie dzisiaj rzyganko żyć nie daje
normalnie gorzej niż na początku 6 grudnia mam wizytę u neurologa i mam nadzieję że wyjaśni się cos z moimi bólami i zawrotami głowy bo niepokoją mojego lekarza a tym samym i mnie wiem że w ciązy moga się zdarzać ale mnie żyć nie dają 

A o tym całym ordynatorze to lepiej nie pisac a bada te kobiety po prostu jak zwierzeta (nie wiem może sie zmienił i już go tam nie ma) No i co jakoś im sie nie udała diagnoza
no ale żyć w takim strachu przez 2 lata to naprawde koszmar wiec wiadomość o kruszynce była dla mnie najszczesliwsza chwilą w życiu zwłaszcza ze w lipcu wzieliśmy ślub z moim ukochanym i ten dzidziuś to chyba prezent z nieba. No ale koniec złych wspomnień jeszcze popytam może sa jakieś dobre szpitale to zobaczymy