Kamilka może to nie jest idealne wyjście, ale możecie ją odsprzedać. Dużo jest takich "transakcji" po ślubach.
Ola K. kto wie, może pójdę w twoje ślady? Na razie przerwałam, bo porwałam się na studia dzienne (dwa języki), a dojazdy miałam fatalne ( z Legionowa przez całą Warszawę). Mam w tym roku dziekankę, ale raczej już na dzienne nie wrócę.
Ola i Iwonka - z innej beczki: będziecie rodziły w Wawie? Ja rodziłam w Bielańskim i na 99% tam pójdę znów (chyba, że mi oddział zamkną). Rodzinny jest bezpłatny. Nie opłacałam położnej ani nic, a i tak super trafiłam - akurat byłam jedyną rodzącą na ich 5 łożek. Poza tym ten oddział jest wyremontowany. No i w ogóle mam same dobre wspomnienia. Poza tym wpadł mi w ręce taki przewodnik po szpitalach z akcji "rodzić po ludzku" - dostałam w sklepie z odzieżą ciążową. Może mają też coś takiego na stronach?
Tolka23 ja się cieszę jak znajdę czas na pokremowanie twarzy

W pierwszej ciąży wydałam majątek na różne kosmetyki. A teraz zamiast się smarować buduję z klocków, czytam bajki
Zwolinka szkoda gadać! Jak trudno jest o dobrego zaufanego pediatrę. Dziewuchy wy już teraz się rozpytujcie po znajomych!
Pytanie do wszystkich: cierpicie na bezsenność ciążową? Ja miałam ją w pierwszej ciąży pod sam koniec. JUż nie pracowałam, więc mogłam odespać. A teraz porażka! Najgorsza noc to pobudka o 1 i przewracanie się w łóżku do 4. Potem o 7 pobudka urządona przez synka. Dziś za to "sufitowałam" od 4 do ok 6, a o 7 budzik i do pracy. Jestem przerażona. Dziś mam zamiar spróbować późnego pójścia spać. Moze pomoże.
Sylwia 85 witaj, też mam termin na 22 maja.
Wiktoria kciuki trzymam!