• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Aniusiasac i Zwolinka, witam po przerwie, zaglądajcie częściej!!

Tolu, dla Patryczka buziaczki z okazji skończenia pół roczku!!!

My dziś po wizycie u znajomych, cały dzień zleciał i chłopaki moje już tną komara, łącznie z kotkiem.
Ja też się kładę, do jutra:)

reklama
Patryczku rosnij zdrowo!
8.gif

hej dziewczyny
ja dzis z rana ale narazie sie nie klade z powrotem..

maly lezy sobie tu kolo mnie a dzis czeka mnie dzien roboty bo szok jaki mam balagan...:baffled::baffled::baffled::baffled:

jak nie chce mi sie nic robic to szok:dry::dry::dry: len mi sie wlaczyl w dodatku sluchajcie okazalo sie ze mam caly grudzien wolny odwolali nam w szkole jeden zjazd i :szok::szok::szok: wielka radosc bo bede z moim Aniolkiem zanim pojde na staz..

widze ze wszyscy jeszcze spia:rofl2:

aha a moj maz nie zadowolony z tego ze caly grudzien mam wolne bo wie ze wtedy Adas nie pojdzie ani ze mna ani wcale do tesciow.. hehe

Ostatnia edycja:
Witam,sorry za bledy jesli beda bo klawiatura sie wyczerpala a nie mam nowych bateri i mi szwankuje niestety.Ja sie wyspalam nawet bo moje dwie corcie pieknie spaly cala noc,nawet moja Vanesska sie nie budzila na picie :-)
Kamilko a w swieta tez nie pojdziesz do tesciow?

Iwonka- no pewnie pojde w pierwszy dzien swiat bo Wigilie robimy sami.. bo tescie zwykle jada do siostry tescia... a do moich rodzicow nie bardzo bo oni pewnie pojda do dziadkow zreszta nasza pierwsza wigilia to chcemy byc razem..:tak::tak::tak::tak:

ale to swieta po za tym nie mam po co tam chodzic

Witam normalnie w szoku jestem ileście napisały przez ten weekend:szok::szok::szok:Nie wspomne o zmknietym:szok::szok::szok:
Wczoraj czytałam was do późna i postanowiłam dzis wszystkim odpisac ale teraz tylko wpadłam sie przywitac -WITAM:-)Bo zmykam z nuną na sapcerek -wiercą nam u góry sasiedzi i jest nie do zniesienia -musimy sie ewakuowac :-p:-p:-p
Dobrze,że na dworku słoneczko to idziemy .Napisze potem jak spedziliśmy ten weekend.Narazie pa wszystkim;-)

Jak patrze na powyższego posta to ja naprawde sie jeszce nie obudziłam:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:Tyle razy was witam.....
No ale ja już 2 nocke nie śpie...........
Wiecie ,że lubie gadac ale tak wiercą....Wpadne potem jak wróce to wam napisze ,:happy:Pa laski!!!

reklama
Witam, wpadłam się przywitać. Coś mnie zaczyna atakować, całą noc miałam gorączkę i wymioty. Teraz też się bardzo kiepsko czuję, mam dreszcze.Oj, oby na małego nie przeszło :no:. Zmykam do łóżeczka.:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry