• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witam, wpadłam się przywitać. Coś mnie zaczyna atakować, całą noc miałam gorączkę i wymioty. Teraz też się bardzo kiepsko czuję, mam dreszcze.Oj, oby na małego nie przeszło :no:. Zmykam do łóżeczka.:eek:
Jelitówka Nesia, ja miałam w czwartek, a wraz ze mną chyba z 15 osób znajomych i rodzina która miała kontakt z osobą chorą. jedyna osoba która się uchroniła to nasza córeczka.:tak:
Zdrówka,

reklama
Dzień dobry - wpadam na szybciutko Was wszystkie ucałować i pozdrowić i zmykam dalej do pracy. Buziaki.

Całuski dla Patryczka i życzenia zdrówka, zdrówka, zdrówka....!!!!

Witam
Nesia
-zdrowka zycze.przekichane sa wymioty itd.dzis bylam z kolezanka na pogotowiu,ma to samo do tego okres.nie byla wstanie nawet chodzic tak przez noc wymeczylo jej organizm:(
Panna Migotka ja tez bym wyszla z tymi rajstopami :-D:-Djako pozyczone:-D:-D:-D

A u nas bez zmin.maly dalej wstaje w nocy na jedzonko.zmiany posilkow nie pomogly.zamiast budzic sie na butle ok 22-23 to minal te pore i jadl 1-2ej:angry::angry:chyba poprostu przeczekam i wroce do starego ukladu.
Uciekam dokonczyc malemu zupke i idziemy na spacerek.w weekend bylismy krotko.u nas tez jak tatus ma wolne to siedzimy w domu:baffled::baffled::baffled:nie wiem czemu
Pozdrawiamy wszystkie mamy i ich pociechy:-):-)

Witam sie i ja!
U nas pochmurno, deszczowo i zimno...brrr. Dziś chyba od niepamiętnych czasów nie wyjdziemy na spacer:no:
Przesyłamy z Martynką gorące całuski i spóźnione życzonka dla małych jubilatów:-):-):-)
W naszej rodzinie nerwowa atmosfera.... żona mojego brata już tydzień po terminie, dziś poszła do szpitala, od 8 rano czeka na izbie przyjęć:baffled:
Prawdopodobnie bedzie miała cesarkę bo mała Julcia waży już grubo ponad 4 kg.
Założę sie, że w szpitalu jak juz bedzie po wszystkim i bede ją trzymać na rękach znowu mi sie zachce takiego bobaska maleńkiego:happy::happy::happy: hihihi
A tak serio to planjemy majstrować za rok, żeby znowu urodził sie na wiosnę:-)
Dobra spadam gotować obiadek, robie dziś "Pomysł na roladki schabowe w sosie serowym"... Ciekawe czy to takie dobre jak reklamują!
Pozdrawiam!
pa:*

Ostatnia edycja:
Wejdz np na zdjęcie mojej Martynki, wtedy otworzy Ci sie stronka, tam wklejasz zdjecie lub zdjecia. Jak juz bedziesz miec gotowe to pobierasz kod BB (system Ci go wygeneruje) i kopiujesz go i wklejasz w EDYTUJ SYGNATURĘ.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry