reklama

Majóweczki 2008

kathy_24 to masz dobrze, bo moja kaszki nie chce jeść z butli. muszę się łyżeczką namachać. za to pięknie z butli je zupkę. moje dziecię będzie chyba jaroszem. zupka jarzynowa - cacy, zupka jarzynowa z jakimś mięskiem - pfuj.

iwonka przez ciebie dziś mi się chińszczyzny zachciało. porcyjka czeka na mojego NM. będzie szczęśliwy i może mi się uda w weekend do fryzjera wyrwać ;-)

czy któraś z was ma krzesełko do karmienia Peg Perego Prima Pappa Diner?
albo jakieś podobne. szukam czegoś z kółkami, żeby mi było łatwo małą przestawiać

reklama
Ja widze ze najwiecej jezdzi wozkow wlasnie peg perego no ale to nie jest odpowiedni watek na dyskusje ;-)
My tez bylismy dzis na spacerku i nie tylko na ogrodku ale w lesie he mamy taki blisko cmentarz gdzie jest sam las a groby sa tylko w jednym miejscu(maceby bo chyba tak to sie nazywa na cmentarzu zydowskim) bon w czsei wojny zniszczyli...

Kathy ja zawsze daje kaszke przed kapiela,ale dostaje lyzeczka i przez to jest czesto cala umorusana.

KINNA a daleczego chcesz peg perego krzeselko? Przeciez one jest dosc drogie a te co sa na allegro po okolo 170zl sa rownie dobre jak te co o nim piszesz.My mamy juz dwano krzeselko takie na kolkach bo jeszcze po Vanessce.Super sprawa,zdejmowane tacki,koszyk pod spodem,regulowane oparcie 3 pozycje,regulowana wysokosc 5 pozycji.Chociazby takie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=476417845

Ostatnia edycja:
moz-screenshot-6.jpg
e0fb_1.JPG

ale się rozpisałyście, ledwo doczytałam :tak:

Pochwalę się, że Michałek zaczął raczkować do tyłu... ale mnie duma reozpierac

nooo gratulacje!!
my narazie sie tylko "suwamy" do tyłu lub wokół własnej osi :laugh2:

czy któraś z was ma krzesełko do karmienia Peg Perego Prima Pappa Diner?
albo jakieś podobne. szukam czegoś z kółkami, żeby mi było łatwo małą przestawiać

my kupilismy PROMOCJA !!! Krzesełko BABY MIX !!! PROMOCJA TRWA (460290714) - Aukcje internetowe Allegro
jestem bardzo zadowolona, chociaz brakuje mi kosza na zabawki :-(

zastanawiałam sie tez nad kilkoma innymi ale szkoda mi bylo dokladac 100zl wiecej dla samego kosza na zabawki i ładniejszego rysunku na tapicerce :confused2:

reklama
byłam w aptece po nurofen. dam małej na noc. pan farmaceuta - szczęśliwy tata - dam mi jeszcze jakiś środek na uspokojenie w czopkach. powiedział, że jak mała będzie się darła jak opętana to mam jej dać na noc. mam nadzieję, że nie będę musiała.

a mozna paracetamol zamiast nurofenu, czy to nie tak?

co do czopków - mówisz o Viburcol??
Są kapitalne - nam się sprawdziły po szczepieniu - dzidzia była spokojna i wesoła (po pierwszym szczepieniu dawała w dupę 2 dni!).
homeopatyczne, wiec nie boje sie ich podawac.
Ale na szczescie nie mialam takiej jazdy przy zabkowaniu jeszcze, zeby jej zapodawac czopki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry