iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Paracetamol daje sie co 4 godziny a leki z ibuprofenem co 8 godzin,mozna dawac na przemian w razie potrzeby.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A mecz nasdzięki przejrzę. przyda się
ja tylko tak rzuciłam, że się zdecydowałam.
nie będę was męczyła pytaniami, ani wywodami ;-)
tylko lepiej to tam robic zeby kazda z nas nie musiala szukac potem po roznych watkach np takiego wozka jak ty zapodalas i calej dyskusji:-):-):-)A mecz nastylko lepiej to tam robic zeby kazda z nas nie musiala szukac potem po roznych watkach np takiego wozka jak ty zapodalas i calej dyskusji:-):-):-)
może zrozumiałHa-NN-AH - trzxymam kciuki żeby biderka były ok. Ja z małą idę w poniedziałek i też mam nadzieję żejuż nie będe musiała jej zakłądać mautek ortopedycznych![]()

jest duża poprawa w końcu :-):-):-), nie musze pieluchować, tylko ćwiczyć, kontrola za 8 tyg. Mówi że odwodzenie w normie, punkty kostnienia są i tylko teraz trzeba wyrzeźbić panewki które są za ostre, ale póki nie stanie na nogach można to zaostrzyć
BRAVOOOOO:-):-)ale się rozpisałyście, ledwo doczytałam
Pochwalę się, że Michałek zaczął raczkować do tyłu... ale mnie duma reozpierac
Super, dzisiaj mamy dzień dobrych wiadomośći, tak się cieszę.A na usg kolejna poprawa i w sumie lewe w granicach prawego zdrowego czyli juz mysle ze bedzie dobrze![]()

. 

Moja niunia woli zupki z mięskiem. Warzywnymi pluje:-)
Szkoda mi jej bo ma upatrzo ny cel, jakąś grzechotkę i chce do niej podpełznąć a tu jak na złość się oddala. Bidulka moja mała
Co do US to dobrze jest mieć tam chody. Bo zazwyczaj siedzą tam Panie którym się nic nie chce a tak to Cię przynajmniej ładnie obsłużą