reklama

Majóweczki 2008

Ola niby takie rzeczy wiem... ale niunia to moje pierwsze dziecko i boję się, że coś jest nie tak... echhh.. pisałam już że mała spadła NM z kanapy i od tamtej pory boję się, że coś mogło jej się stać.. wiem paranoja :-). muszę się tego wyzbyć ;-)

no tak. dzieci różne rzeczy wymyślają.
opowiem wam co moja zrobiła wczoraj: wracałam ze spaceru i jak zawsze: mała na ręce, klucze w garść, a smoczek w paszczę - oczywiście moją paszczę, bo mała mogłaby go wypluć.. no i idziemy po schodach. a niunia na prostych łapkach oparła się o mnie, centralnie popatrzyła mi w twarz, wybałuszyła ślepiki, po czym ryknęła śmiechem :-)

reklama
KINNA nie przejmuj sie jakby sie cos stalo to bys wiedziala wiec...:-)napewno mala czeka a pozniej wybuchnie:tak:jak zacznie nawijac to bedziesz chciala zeby przestala:-D:-D
HANNAH brawo dla corci.teraz bedzie z gorki:-D u nas nadal gruchanie jakies spiewanie(ja tak nazywam)i czasem w placzu mama:-):-);-)
OLA dzieci to czasem wymysla:-D:-D pamietam ze moj brat mlodszy tez czasem jak dowalil to z mama geby otworzylysmy i karpik:szok:ja czekalam na nia a ona na mnie:-Dpamietam jak zadal pytanie kto to jest ped...l:-D

dzień dobry :tak:
co do tematu świąt to jak pisałam najprawdopodobniej spędzimy je u moich rodziców co mnie niezmiernie cieszy i czekam aż przekażę tę radosną wiadomość:-p teściowej która oczywiście wcale nie bierze tego pod uwagę :tak:
Olu Twój Maksiu jest totalnie rozbrajający ogromnie mnie rozczuliła ta historyjka :-):-)
Hannah gratulajce dla Hanutka :tak:
Kathy a Tobie zdrówka i gratulacje tysięcznego posta :tak::tak:

dzień dobry :tak:
co mnie niezmiernie cieszy i czekam aż przekażę tę radosną wiadomość:-p teściowej która oczywiście wcale nie bierze tego pod uwagę :tak:
ech... moja tak samo ja mowie nie ale ona chyba nie wierzy hehe :laugh2:

Ola K dzieci sa poprostu boskie dokladnie tak jak piszesz maja swoj rozumek ale nie wiedza rzeczy ktore sa oczywiste :tak:

Ja musze mojego smyka nagrac bo on nuci mialczy niewiem jak to nazwac ale zasypia ma zamkniete oczy juz i tak mmmmaammammyyymmma i tak ciagle ciekawe co sasiedzi mysla jak zasypia na balkonie a mam loggie wiec nie widac ani z gory ani z boku hehe :-)

Ha NN aH gratuluje mistrzowskiego TATA :happy:

A co to mnie wywaliło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Pisałam sobie własnie 1001 posta i mi zniknął:szok::szok::szok:
Ze mna coraz gorzej doszedł mi ostry ,mokry i bolący kaszel-nie ma bata dzis idę do lekarza ale watpie aby wymyslił mi coś nowego od leków ,które biore:eek:
No bo co karmiąca może brac prawie nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Mecze sie tylko.
No wczoraj juz 22 00 w łózeczku po ciepłej kapieli i w kimę .Ale zawalony nos mi nie dawł:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry:.I co chwila mnie to byudziło i wogóle mnie już męczy:confused2:
Za to Nela odwliła numer :szok:Jak poszła spać o 9 00 wstałą tylko na jedno karmienie o 3"40:szok:a potem juz po 7 00:szok:jestem pod wrażeniem ,ale co tego jak ja i tak nie spała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Kurczę juz nigdy sie nie wyspięęęęęęęę:-(:-(

Dzieki za wsparcie-kochane jesteście :tak:Fajnie,że was mam i to bb jest komu sie wyżalić;-)I komus kto wysłucha hihi:-p

No pora na jakąś kawe czy cuś,pozatym nie chę wam robić smaka ale wczoraj robiłam bułeczki drożdzowe z truskawkami i jk na pierwszy raz -super wyszły:-)Przeprasza.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

KATHY biedulko,moze cos dadza,tak sie meczysz:dry:zapchany nos to akurat wiem co znaczy:angry::angry:mialam 1.5 roku tragedia:angry::angry:zero smaku,zapachu:no:czasem tragiczne w skutkach:no:w koncu musialam miec operacje bo caly czas byl opuchniety,nic nie pomagalo:no:a teraz juz jestem mies po i jest w koncu ok:tak:jest maly problem nauczylam sie mowic przez nos i nie umie sie tego pozbyc:angry:za dlugo to trwalo:angry::angry:smak juz ok czasem zapachy nie wszystkie wyczuwam ale mysle ze to przejdzie z czasem:tak:
Wiec niech Ci cos dadza bo ja to juz jestem przewrazliwona:sorry:
Ja wlasnie bede robic kawusie,mam paczusia i tak sie tucze powoli:-D:-D:-D cale zycie chuda wiec troche sie przyda:-D:-D

reklama
Witam
Padam. Za moment będę pisała nosem...miałam koszmarną noc. Ja dętka, mała za to żwawa jak szczygiełek na wiosnę. Skąd ona bierze tyle energiii:confused2:
Wikotria moja niunia tez coś podobnego robi. Jak zasypia, ma smoczek w buzi, przekręca się na prawy bok i wydaje dźwięki "mmmmyyyyuuuummyyyemgayyy".
Miłego dnia. Idę postawić się na nogi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry