iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
No ja wczoraj juz slyszalam...niestety ale to chyba wina tego ze byl za gruby.....Witajcie. A mi się od rana jakoś smutno zrobiło, bo przeczytałam że Maciej Kuroń nie żyje. Facet miał 48 lat.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja wczoraj juz slyszalam...niestety ale to chyba wina tego ze byl za gruby.....Witajcie. A mi się od rana jakoś smutno zrobiło, bo przeczytałam że Maciej Kuroń nie żyje. Facet miał 48 lat.![]()
:-)

. Wczoraj Dominika cały dzień wariowała z dziadkiem i usnęła mojej mamie przed 19
Obudziła się tylko przed 21, bo nie zjadła kolacyjki i powiedziałam jej dobranoc przez telefon i poszła dalej spać
.
.Dolanczam sieWszystkiego najlepszego dla osmiomiesiaczniakow Mikolajka,Martynki i Igusi a takze dla 7 miesiecznej Dominisi :-)![]()

Na swieta kupilam mu kucyka ktory jest od 1.5-2lat:-):-):-)65% to duzo

:-(
:-)A dzis my idziemy do G kuzynki.Zaraz bedzie obiad i zaraz po idziemy.Pozniej maja przyjsc znajomi ktorzy chca miec dziecko ale cos nie moga.Zawsze on sam przychodzi bo ze wzgledu na Konradka
ale nie bede tu pisac czemu a dzis przyjda chyba razem

.Ale to potem.Oki uciekam i zycze leniuchowania cd

He he he....fajna jestes:-) Ale mi też sie to myli, jutro sobota, a potem znowu niedziela...Jakoś tak dziwnie!OOOOOOOOOOO kurka wodna bo mi sie po kickalo,ze dzis jest 27 grudzien![]()