• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Dzień dobry!

Iwonka dziękujemy już na przyszłość, czyli jutro.
Spóźnione życzenia dla Klaudusi.

Powiem wam, że wigilia u teściów poszła całkiem sprawnie i o 19 byliśmy już z powrotem u moich rodziców:tak:. Wczoraj Dominika cały dzień wariowała z dziadkiem i usnęła mojej mamie przed 19:szok: Obudziła się tylko przed 21, bo nie zjadła kolacyjki i powiedziałam jej dobranoc przez telefon i poszła dalej spać:-D.
Tęskni mi sie do niej, ale to dobrze że jest u moich rodziców:-(. Od jakiegoś czasu bolały mnie plecy w odcinku lędźwiowo-krzyżowym, a w wigilię jak ją podnosiłam z fotelika coś mi przeskoczyło i teraz dodatkowo drentwieje mi prawa noga. Chyba dysk uciska mi na nerwy. Z trudem staczam się z wyrka, nie mogę się schylić, tylko kucam z wyprostowanymi plecami. Stosuję ketoprom w żelu, bo plastry rozgrzewające wywołują u mnie pokrzywke:dry:.

Miłego dnia, idę zrobić kawusie:-)

Iwonko, dziekujemy za życzonka z wyprzedzeniem, 8 miesięcy....prawie jak kolejna ciąża!!
Też mi smutno z powodu M. Kuronia....taki młody, podobno niewydolność krążenia.

Wszystkiego najlepszego dla osmiomiesiaczniakow Mikolajka,Martynki i Igusi a takze dla 7 miesiecznej Dominisi :-)
985355gor5ksqy2c.gif

Dolanczam sie:tak::tak::tak:
Beatko ja sama kupuje z wyprzedzeniem jesli jest cos przecenione:-p:-p:-pNa swieta kupilam mu kucyka ktory jest od 1.5-2lat:-):-):-)65% to duzo:tak::tak:
Migotka on zmarl wczoraj,nie mowia dlaczego bo pewnie jak juz Iwonka napisala z otylosci:confused::confused::-(
A my wczoraj milo spedzilismy wieczor z bratem i cala banda:tak::-)A dzis my idziemy do G kuzynki.Zaraz bedzie obiad i zaraz po idziemy.Pozniej maja przyjsc znajomi ktorzy chca miec dziecko ale cos nie moga.Zawsze on sam przychodzi bo ze wzgledu na Konradka:wściekła/y::wściekła/y:ale nie bede tu pisac czemu a dzis przyjda chyba razem:szok::szok::szok::szok:.Ale to potem.Oki uciekam i zycze leniuchowania cd:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Kobietki!
OOOOOOOOOOO kurka wodna bo mi sie po kickalo,ze dzis jest 27 grudzien:crazy::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
He he he....fajna jestes:-) Ale mi też sie to myli, jutro sobota, a potem znowu niedziela...Jakoś tak dziwnie!

A dzis w nocy paliło sie moje ulubione centrum handlowe M1 w Zabrzu, nie wiem czy słyszłyście, podobno spalone 20% ale i tak pójdzie do rozbiórki, to własnie tam kupiłam małej zabawki w Realu, no i był tam mój ulubiony H&M.
Jakoś przyzwyczaiłam sie do tego centrum, ehh. Smutno mi:-(
My dziś u dziadków Marcina, teraz sobie słodko obaj śpia tzn mąż i Martyna a ja klikam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry