• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majóweczki 2008

Aniusia zapomnialam napisac o tych pampersach:baffled:Juz wiele razy stalam przed nimi i sie zastanawialam czy wziasc.Teraz jeszcze sa przecenione o pol ceny:-):-)nie spadaja??Bo mam wrazenie ze beda przy ruchliwosci Konradka:baffled:a rzepy to jednak chyba mocniejsze:sorry:musze chyba wyprobowac:tak:
WIKI I KEYKO jak wam sie podoba za kolkiem:wink:pamietam swoja pierwsza jazde,bylo super.Wsiadlam i tyle mnie bylo heenie zartuje.Wczesniej pierwsze jazdy byly po plcu manewrowym a teraz to odrazu na miasto...:tak:

reklama
Joanna jestem, przeżyłam, ide za ciosem i jutro też jeżdże. A później w piątek, sobote...:tak: Powiem tak: zgasł mi dwa razy przy ruszaniu, a to dlatego, że na dieslu jest troszke inaczej a jeżdże na benzynce:sorry2:. Powiedział mi M: na pewno ci zgaśnie, ale nie zrażaj się, bo mi też zgasł- on też piewsze jazdy miał na dieslu rodziców.
A prawo jazdy będzie mi bardzo potrzebne, bo co weekend będę kursować między Wrocławiem a Jaworem, gdzie mieszka moja mama. Koszt będzie mniejszy niż bilet na busa i komfort dla mojej mamy i Dominiki.

Kathy uściskaj Nelcie. Jejku takie maleństwo i angina:-(.

Cosmo też uściskaj Michałka. A jak tam d.k.? Zaczynam w przyszły poniedziałek:tak:.

Kangurka super zdjęcia:-). My nie mamy, bo było za dużo zamieszania na dwóch wigiliach i jakoś tak wyszło:-(.

Ostatnia edycja:
keyko ja mam od piatego jazdy codzinnie nawet dobrze idzie bo wczesniej jezdzilam

jo anna on wiesz ja tez sie uczylam na ropniaku hehe i benzyna mi gasnie czesto na jezdzie u nas puscisz sprzeglo i on sie turlnie a benzyna nie i mi gasnie ale juz jakos lepiej trzeba wyczuc a jazdy w pozadku niby cztery godziny ale jest ok na rondach krzyzowkach itp na palcu jedzilam robilam luk i pod gorke z recznego tez nie jest najgorzej ;-)

Aniusia w jakim sklepie były te pampersy, o których pisałaś?
Kupialam w Tesco:-) Cena 51 zl!
Aniusia zapomnialam napisac o tych pampersach:baffled:Juz wiele razy stalam przed nimi i sie zastanawialam czy wziasc.Teraz jeszcze sa przecenione o pol ceny:-):-)nie spadaja??Bo mam wrazenie ze beda przy ruchliwosci Konradka:baffled:a rzepy to jednak chyba mocniejsze:sorry:musze chyba wyprobowac:tak:
A wiec jak dla mnie super!! Nie spadaja z pupki bo maja z przodu i z tylu takie gumeczki:-) sa super chlonne i co wazne bardzo wygodne bo wykonane z naprawde dobrego tworzywa:-) Polecam z pelna odpowiedzialnoscia:-)

aniusia co to za pamki kurde doczytac nie moge albo juz osleplam calkiem ;-)
to sa pampersy easy up takie majteczki:tak::tak::tak:czyli ide jutro kupic.Wiesz a u nas tutaja sa za 5,80(przecenione)czyli jakies 24 zl:szok::szok::-p:-p:-p wiecie zalamuje sie tymi cenami w Pl w normalnej cenie sa za 8.90f czyli przy obecnym niskim kursie 33zl;-);-)wspollczuje wam naprawde:confused::confused::confused:tyle kasy na to idzie :baffled::baffled:
A my po imprezce,raczej Konradek:-):-):-)ubawil sie,usmial sie az piszczal:-D:-D:-Dpokazal tez nerwy(po tatusiu;-);-))teraz padl.Mam nadzieje ze nic mu nie bedzie bo wrocilismy przed 19sta a juz mrozek nie zly:baffled::baffled::sorry2:
Kangurka super foteczki ja nie dodam bo wyszlam na nich jakbym znow byla w ciazy a nikt mi nie powiedzial ze tak zle siedze:baffled:i po zdjeciach:angry:i po swietach:angry:

Ostatnia edycja:
Moze te pampki i sliczne zdjecia na odpowiednich wateczkach...;-)

Vanesska znow na wieczor dostala goraczki,ma zatkany nos i nawet nie da sobie wytrzec....
Kwiateczek to ktory miesiac? ;-) ja po zjedzeniu czegos wzdymajacego wygladam na 5-6 ty:szok::crazy:

reklama
Iwonka u mnie tez tak,w ogole luzka mi sie podniosla ech,zdenerwowalam sie:angry::angry:jak zwykle na predko wszystko:angry::angry:juz nie mial czasu zrobc jeszcze raz:dry::dry:Piersza wigili poszla w zapomnienie i u nas bez zdjec z mama:baffled:
Kurcz znow klawiatura:angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry