reklama

Majóweczki 2008

reklama
No i jak zwykle bez mamy bo albo robi zdjecia albo sa doniczego:angry:wszystko przez tatusia.Zawsze to samo a te chwile nie wroca.Na chrzcinach tez,chcialam zdjecie z ksiedzem to mamy jedno i jeszcze ciemne:baffled::dry:bo tatusiowi sie spieszylo,byl glodny:dry:i tak zawsze cosjest.:no::no:

Kangurka super foteczki ja nie dodam bo wyszlam na nich jakbym znow byla w ciazy a nikt mi nie powiedzial ze tak zle siedze:baffled:i po zdjeciach:angry:i po swietach:angry:

aa, mnie tez nikt nie poprawi przed zrobieniem fotki :wściekła/y:
i tez nie wyglądam korzystnie, no ale to zawsze pamiątka

Moze te pampki i sliczne zdjecia na odpowiednich wateczkach...;-)
Juz przerzuciłam :tak: Sorki

Witajcie.

Noc była taka sobie, co godzinę pobudka - nie dość, że katarek. to jeszcze idą naraz dwie górne jedynki :zawstydzona/y:
Za oknem piękne słoneczko, a my nawet wyjść nie możemy przez to przeziębienie. Przynajmniej mam smaczną kawkę, którą właśnie wylałam pisząc że mam smaczną kawkę :-p

reklama
Witam dziewczynki
panna migotka Darkowi tez chyba wczoraj byl szal poprostu dostal nurofen dla dzieci i bylo lepiej ale strasznie marudny jest ech

Iwonka ja tez zawsze puzno chodze spac ale wczoraj poszlam po 21 i chyba sie wyspalam juz :-)

dzis chyba jedziemy do moich rodzicow hmm ciekawe o ktorej M wroci z pracy i czy 2stycznia bedzie mial wolne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry