iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wszystkiego najlepszego dla 8 miesieczniakow
Mm spelnienia marzen !:-)

Mm spelnienia marzen !:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Shanta a z kim Amelka zostanie w tym czasie?

Boki zrywać

Poprwaiłaś mi humor i nie mysli człowiek ,że znów poniedziałek;-);-);-);-)

A teraz z innej beczki. Dzisiaj wyczułam w piersi dość spory guzek, więc postanowiłam rozmasować. Normalnie mleko tak sikało na wszystkie strony, że aż byłam w szoku ciężkim. Ciekawe kiedy pokarm zanika całkowicie po odstawieniu malucha.
![]()
i wszytko mi jedno kto by ssał by le sie ich pozbyc i czasem mleko reka ściagam.:-)

Wszystkiego najlepszego dla 8 miesieczniakow
![]()

Bardzo dziękujemy za wszystkie życzenia i przesyłamy buziaki...

mam nadzieje ze ja bede dobra ale na kolejnej wizycie popros ze chcesz z mala sama tez cwiczyc bo zwykle same spotkania to za malo... i zeby pokazl ci pare cwiczen ktore mozesz robic sama a zwykle one sa proste i wykonywane przy najczestrzych czynnosciach... bo to nie tylko masowanie powinno sie dziecko sklaniac do tego zeby samo wzmacnialo miesnie zeby odwracalo glowe czesciej w strone chora... z noworodkami to jest proste bo nawet karmienie przy piersi czy lezenie w lozeczku bo kladzie sie dzecko w strone malo ciekawa i wola sie je mowi sie do niego i dziecko przekreca samo glowe w strone glosy dotyku i cwiczy przy tym ale z takimi wiekszymi jest problem dlatego zapytaj i musi ci wytlumaczyc i pokazac!!