reklama

Majóweczki 2008

Wszystkim jubilatom
tym dużym
i tym
małym 8 miesięcznym

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

tym małym wielkiej wytrwałości w samodzielnych podróżach po podłodze,
tym dużym cierpliwości i dodatkowych par oczu i rąk
funny2_l.jpg

dolanczam sie:-)
happybirthday1yl7.gif
u nas nocka straszna,godzinny placz:-(:-(:-(boshh cos nie tak z tym brzuchem napewno:dry::dry::dry:pozniej spal ze mna.Wxczoraj usnal wczesniej wiec dzis o 6.15 pobutka ale usnal o 8ej i spalismy do 10.30:szok::szok::szok::szok::-)
Dziewczyny nie martwcie sie tymn raczkowaniem.To prawda ze jedne raczkuja,drugie nie a trzecie nie spiapo nocach tylko placza za to:baffled::baffled::baffled:
Lece teraz bo mam fizjpterapie;-);-);-)a plecy i tak bola:baffled::baffled::baffled:

reklama
Kathy ogladalam dzis cos w telewizji i tak sobie pomyslalam o Nelce i tych kolkach ze sama sie dziwisz ze tyle czasu trwaja a wasza pediatra nic na to, no wiec idz zrobic Nelce prywatnie badanie jamy brzusznej tzn badanie usg zeby sprawdzili czy wszystko jest ok. Ja Klaudii tez robilam ale z innego powodu
.

Kathy to do Ciebie.:tak:bo nie czytalas wszystkich postow:no:

Dziewczyny, nie będzie mnie kilka dni, bo mój ślubny ma wolne. A jak on jest w domu, to siły nie ma, żeby trochę posiedzieć przy kompie, bo albo coś wymyśli, albo sam siedzi. Wrócę do was pewnie w czwartek :tak: Jutro idziemy z małą w końcu zrobić tą morfologię a w środe chcemy pojechać do Wisły na narty. Małą zostawimy dziadkom (jeszcze o tym nie wiedzą :cool2:). Tak więc do zobaczenia niedługo :yes:

dzień dobry :tak::tak:
My już dzisiaj po spacerku obiadku i nawet pranie powieszone a teraz Pszczółeczka moja śpi to mam chwilkę żeby coś napisać :tak:
Dla wszystkich ośmiomiesięczniaczków dużo zdrówka i wytrwałości w odkrywaniu otaczającego świata :-):-):-)
Panna Migotka moja córcia póki co też nie raczkuje może jeszcze nie ich pora coś tam próbuje ale to jeszcze nie to i póki co tylko pełza sobie no i dopiero w ciągu ostatnich dni zaczęła próbować wstawać :tak:poradzą sobie nasze dziewczyny i zobaczysz jak za niedługo będą śmigać :tak::tak:
Iwonko cudne bałwanki :-):-):-) i fotka z poniedziałkiem jest super :-)
szopek urocza foteczka:happy:
wszystkim majóweczkom miłego dnia :tak::tak:

Puchatka, na pewno masz rację, że przyjdzie pora na nasze dziewczyny. Zdaję sobie sobie sprawę, że każde dziecko rozwija się w innym tempie, ale jak czytam o dobrodziejstwach raczkowania, to chciałabym, żeby się nauczyła, może niekoniecznie już, tylko w ogóle.
A wyobraźcie sobie, że dziś mała miała dżemkę, a jak się obudziła, to nie wpadłam od razu do pokoju tylko czekałam. Ona tam sobie coś gadała. Po pewnym czasie zajrzałam, a ta trzyma balaskę i kombinuje żeby usiąść. Oczywiście jak mnie zobaczyła to legła na wznak, a jak nie pomogłam jej usiąść, to oczywiście wrzask. Potem wyszłam znów, bo myślałam, że znów coś zacznie się podciągać, ale gdzie tam, czekała na mnie oczywiście.:-)
Dziś poszłam na łatwiznę i wystawiłam małą na chwilę na balkon w leżaczku, ale generalnie był to głupi pomysł, bo się kręciła, wierciła i nudziła.

My juz po spacerku. mała zaczeła na nim płakac. ostatnio się to jej nie zdarzało. Musiało chyba ją coś uwierać bo jak ją na leżąco ułozyłam to juz nie marudziła. No i po jakimś czasie usnęła pomimo że przed samym spacerem z drzemki wstała:tak:Tak w ogóle to chce mi się już wiosny. Nie tylko Zuzia ma dośc tego ubierania. Ja już też z chęcią coś lżejszego bym załozyła.
ja dzis na obiad gołąbki. Uwielbiam je.Zaraz wstawię misęsko do piekarnika to na kanapki będzie.

Panna migotka - nasze dzieci to cwaniaki. Idą na łatwizne. Moja dopóki nie raczkowała to nie chciało jej się podpełznąć do zabawki tylko marudziła żeby jej ją dać:tak:

a u mnie na obiadek ziemniaczki kotlecik mielony i marchewka duszona i buraczki z cebulka ogorkiwem kiszonym i majonezem mniam... tak wogole to padam jestem zmeczona i chce mi sie spac...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry