Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też się dołączamNajlepsze życzonka dla Ani z okazji ukończenia 9 miesiączków!!;-)

Do tego maly jeszcze ma zatkany nosek
widzialam ze wczorajsza wyprawa tak sie skonczy ale nie wszyscy rozumieja

i mam wszystko zrobione.Obaida,posprzatane,pranie a w innym przypadku to ..
no to lece.acha chyba jednak pojade do domu na tydz:-)

Kropić zaczyna a chciałam z mała wyjsc
Ale jak tak bedzie padac to lipa:-(Iwonka szkoda mowic,zreszta nie chce tutajostatnio duzo osob wie ze tutaj pisze
Maly zaczyna sie juz budzic ohhh::--(poszlam sprawdzic a on spi na poduszce(ma taki jasiek cieniutki)zwiniety,do gory nogami
boshhh jak mozna tak spac.Ja to bym juz szpital widziala po takiej nocy,w takiej pozycji
no ale spi,moze mu tak dobrze.Biedaczek teraz jest najwazniejszy
jeszcze ten nosek,ma tak pod nim sucho ale nie da sie dotknac.Chyba jeszcze go boli
dzis udalo mi sie z jednej dziurki troche brudu wyjac ale druga zostala
moze jutro.Dobrze ze chociaz pazury dal sobie obciac
czy waszym dzieciom tez tak rosna szybkomy musimy obcinac co 2 gi dzien
tak drapie
ostatnio mialam strupa nad brwia,po calej dlugosci.Nawet nie wiem kiedy to zrobil
a takich malych strupkow to masakra
![]()

i głupio wygladało

a gdzie tam....Jak ja nie zaproponuje on sie nie odezwie 
Dotkass super,ze sie pojawilas. Jakis czas temu Iwonka wspomniala o Twoim niewesolym opisie na gg i zastanawialam sie dlaczego nie ma Cie tak dlugo.
Gdzie jezdzicie na te gorace zrodla???
, w tygodniu czynna dopiero niestety od 18, ale w tygodniu i tak możemy jeźdźić wieczorem, a dziś pierwszy raz będziemy siedzieć przy księżycu, bo w weekend byliśmy koło południa, więc korzystaliśmy z promieni słonecznych 
WITAJ DOTKASS I DZIEKI ,ŻE ODPOWIEDZIAŁAŚ NA MÓJ APEL-
dobrze,że masz tak wspaniałego męza ,że cię gdzieś zabrał bo mój się w zyciu by nie domyśliła gdzie tam....Jak ja nie zaproponuje on sie nie odezwie
![]()
teraz na szczescie obie juz w sumie wyzdrowialy,tzn Klaudia czasem cos tam jeszcze kaszlnie ale kataru juz nie ma.:-)