reklama

Majóweczki 2008

Wiem o tym, że takie małe Dziecko nie rozumie jeszcze o co chodzi z tym nocnikiem, ale pomału chcę Ją do niego przyzwyczajać. W mojej rodzinie wiekszość osób dosyć późno zaczynało z nocnikiem i dzieci bardzo długo nosiły ciągle pieluchy. Natomiast mój brat cioteczny swojego synka zaczął sadzać też tak gdy miał około 7 miesięcy i po jakiś 3 miesiącach wystarczy, że go posadzi, powie kilka razy "siusiu" itp. i gotowe.

reklama
hej:-)
Panistepelek ja tez mysle o nocniku chociaz watpie zeby Konradek sie teraz nauczyl siadania na nocnik:-)on nie moze 10sekund usiedziec w jednym miejscu.
Dotkass no witaj:-) moj maly tez tak robi kupke i biedny jest wtedy purpurowy:sorry:oczywiscie to pare sekund i dalej leci i znow przystaje:-D:-D nie ma czasu nigdy!!:-)a swoja droga to masz fajnie bo u nas ostatnio....lepiej nie mowic.Nadeszly bardzo zle czasy i ciekawe jak sie skoncza:baffled:moj G niegdy by nie wpadl na taki pomysl:-(:-(:-(ech..
lece spac:confused::confused::confused:dobranoc

Hej :-) Dotkass fajnie ze jestes!! Brakowalo nam Ciebie! Juz nam nie uciakaj :-) A tak wogole to wpadlam z zyczonkami dla dzisiejszych solenizanow! Naszej kolezance Mm81 zycze wszystkiego dobrego spelnienia marzen pociechy z malenstwa i zycia w zgodzie z mezulkiem:-) No a naszym osmiomiesiecznym Szkrabkom duzzzo zdrowka i wszystkiego co najlepsze! Przepraszam ze moj post taki zlany ale dalej mi ten Enter nie dziala:-(:wściekła/y::no: Kwiateczek co sie dzieje:confused:

Dotkass super,ze sie pojawilas. Jakis czas temu Iwonka wspomniala o Twoim niewesolym opisie na gg i zastanawialam sie dlaczego nie ma Cie tak dlugo.
Gdzie jezdzicie na te gorace zrodla???

Iwonka szkoda mowic,zreszta nie chce tutaj:no:ostatnio duzo osob wie ze tutaj pisze:baffled:
Maly zaczyna sie juz budzic ohhh::-(:-(poszlam sprawdzic a on spi na poduszce(ma taki jasiek cieniutki)zwiniety,do gory nogami:rofl2::rofl2::rofl2:boshhh jak mozna tak spac.Ja to bym juz szpital widziala po takiej nocy,w takiej pozycji:no::no::no:no ale spi,moze mu tak dobrze.Biedaczek teraz jest najwazniejszy:tak::tak::tak::confused::confused:jeszcze ten nosek,ma tak pod nim sucho ale nie da sie dotknac.Chyba jeszcze go boli:baffled:dzis udalo mi sie z jednej dziurki troche brudu wyjac ale druga zostala:sorry2::sorry2::sorry2:moze jutro.Dobrze ze chociaz pazury dal sobie obciac:tak:
czy waszym dzieciom tez tak rosna szybko:szok:my musimy obcinac co 2 gi dzien:baffled::baffled:tak drapie:baffled: ostatnio mialam strupa nad brwia,po calej dlugosci.Nawet nie wiem kiedy to zrobil:no::no:a takich malych strupkow to masakra:baffled::sorry2::sorry2::sorry2:
Oki lece.dobranoc;-);-);-)slodkich snow:blink:

hej dziewczyny
dzis ciekawe tematy w Dzien Dobry w TVN

my dzis spalismy maly dostal fajny samochod wkleje wam zdjecie i bawi sie tym samochodem...

co do nocnika ja mojego sadzam juz od 1,5 miesiaca i 5 razy w ciagu dnia i sika w niego ale nie zawsze udaje mi se zdazyc z kupa:dry::dry::dry: ale cwiczenia czynia mistrza

kwiateczek- mojemu tez rosna tak szybko poznokcie ale mimo ze mu obcinam to i tak mnie podrapie..:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry