iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
ElfYourself™ : Brought to you by OfficeMax� cos na poprawe humorku czyli my elfiki :_)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co do ruchów dzidzi to ja jeszcze nic nie czuję ale myśłe że u Ciebie wszystko w porządku bo na tym etapie dzidzia jest jeszcze na tyle malutka że możesz jej przez jakiś czas nie czuć jak się ułoży inaczej 

napewno spotkasz wspanialych ludzi i sie z kims zaprzyjaznisz
Iwonka supcio
co do infekcji to ja w poprzedniej cazy mialam od czwartego miesiaca az do rozwiazania
strasznie meczace to jest ale coz walczylam z nia ile sie da no i niestety bedac w ciazy trudno jest ja wyleczyc bo ciagle powraca
a tak wogole to moj synek sie rozchorowal i na nic nie mamochoty jestem tak wkurzona na tych balwanow tutaj lekarzy pierdzielnientych ze szok

co dwa dni to inny lek daja i nic nie pomaga maly ma katar juz trzy tygodnie od trzech dni ma kaszel a od wczoraj biegunke:-(meczy sie biedaczek a ja nie wiem jak mu pomoc
dali mi w aptece czopki na kaszel bo syropu to nie sprzeda bo jest od dwoch lat
nic tu kurnia nie maja
zamiast dac jakis antybiotyk co by pomogl to oni se krolika doswiadczalneo zrobili z mojego dziecka chyba no

mam zamiar zabrac malego do szpitala moze tam mi pomoga
adrinka to tez wypilam z okazji swieta i bardzo malo...
... a u mnie swinka pokrojona mam teraz dddduuuuuzzzzzooooo mieska na obiadki i zupki hehehe ale padam z nog... jeszcze tylko kapiel i lulu... w piatek ide do lekarza i umowie sie z nim na usg tak przed swietami to pewnie juz bede wiedziala co bede miala....

nareszcie mam go dla siebie na caly dzien hehehehe tesciowa robi obiad bo my wczoraj ciezko pracowalismy to daje nam odpoczac hehehe zastanawiamy sie czy mozna gdzies dzisiaj sie wybrac... a co u was jak niedziela??