reklama

Majóweczki 2008

nie,to nie od sprzatania:no:wczoraj wieczorem jak siedzielismy,pilam piwko i nagle zaczely mnie piec dlonie:szok:ale nie moze byc od piwka a tez nic innego nie robilam jak zwykle wszystko:sorry:
dzis co probuje cos umyc do bola i tak ciagle przerywam:baffled:
Mam jeszcze prasowanie ale G odchorowywuje i maly mi nie da bo ciagle za kabel lapie:baffled:teraz przewraca pudlo od zabawek,zaraz wybije tego jednego zeba(bo reszte ledwo widac):baffled:oki ide juz narka
milego popoludnia:-)

reklama
sory ze tak ni z gruchy ale co ile godzin mozna dawac czopek vibrucol? chodzi odstepy w godzinach dalismy godzine temu i nadal marudzi okropnie ech juz nie mam sily M tez wnerwia normalnie walnac drzwiami :wściekła/y::wściekła/y:

Kinia, i jak tam sąsiad, uspokoiłaś go? :-) A pytam, bo mam podobną sytuację, tyle że sąsiad mieszka pode mną. Jak masz jakiś dobry sposób to pisz ;-)

Kupiłam blokady do szuflad. No normalnie jakiś szajs totalny, bo łączą po 2 szuflady ze sobą, ale nadal się je da wyjąć, tylko że dwie naraz. Po założeniu Iga pierwsze co przytrzsnęła sobie paluchy nie jedną, a dwoma szufladami :wściekła/y:

hej dziewczyny
ja sie witam wieczorowa pora maz i Adas ogladaja bajke wieczorynke:-):-):-)

my musielismy dzis wracac w tepie natychmiestowym do domu bo Adas dostal takiej temp ze moglam sprawdzic ile ma musialm do domu a w domu okazalo sie ze 38,5 dalam mu panadol i nic:no::no::no: no wiec odczekalam godzine i dalam mu czopka Eferalgan przespal sie pol godzinki i jak reka odjal...:dry::dry::dry::dry: i kolejny basen szlag trafil :sorry2::sorry2::sorry2: dobrzez e dzaidek funduje ten asen bo byloby mi szkoda tracic juz kolejny basen ale z dzieckiem chorym nie pojde...

w poniedzialek zostaje z Adasiem moja mama bo tesciowa jeszcze nie wydobrzala po chorobie ale stresuje sie zostawic go z moja mama bo ona daje mu wszystko, pozwala na wszystko i nie umie go uspic i jest ogolnie za glosna:dry::dry::dry: jak przezyje poniedzialek to przezyje wszystko..

Kinia, i jak tam sąsiad, uspokoiłaś go? :-) A pytam, bo mam podobną sytuację, tyle że sąsiad mieszka pode mną. Jak masz jakiś dobry sposób to pisz ;-):wściekła/y:

na tego z góry nie ma mocnych. trzeba go będzie rodzinie podkablować, bo to gnojek jest. starzy jego wyjechali, ale znam dziadka :-) nie chcę wzywać policji, bo po co mają jego rodzice oczami świecić.
tym razem to gość z boku balował. on jest oki. jak zadzwnię i powiem: facet przycisz muzykę, bo mnie głowa boli, to on to zrobi :-)

dziewczyny
mam pytanie bo dzis mialam STRASZNY sen snilo mi sie ze jestem w ciazy:szok::szok::szok::szok: i robilam 3 x test i wychodzil pozytywny wstalam taka wystraszona i zla... i zmeczona ze wow...

a dzis byla pelnia mam nadzieje ze sen sie nie spelni...

dziewczyny
mam pytanie bo dzis mialam STRASZNY sen snilo mi sie ze jestem w ciazy:szok::szok::szok::szok: i robilam 3 x test i wychodzil pozytywny wstalam taka wystraszona i zla... i zmeczona ze wow...

a dzis byla pelnia mam nadzieje ze sen sie nie spelni...
sny interpretuje się jakoś odwrotnie.
przykład: jak ci się śni, że ktoś "żywy w rzeczywistości" w śnie jest martwy to znaczy, że umrze ci ważny problem. :-)

reklama
kamilka ja mam to samo z moją mamą,co prawda ja i tak sama gotuje małemu,ale mama potrafi dać mu białą kiełbasę lub torta:szok: no oczywiście niby wszystko tylko na spróbowanie:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry