reklama

Majóweczki 2008

Chyba to starsze pokolenie tak ma :dry: Moja ciocia tez zawsze mówi, żebym dała jej spróbować tego co jem, bo "widzisz, jak jej sie chce" :dry: Teściowa się nauczyła, że lepiej przy mnie się tak nie wymądrzać, więc z nią mam spokój :-)

reklama
Hej,

Ja w końcu mogłam sie odezwać. Goście przedwczoraj i wczoraj mnie nawiedzili i nie miałam kiedy sie odezwać. Słuchajcie, oby nie zapeszać ale małej skończyły się marydne dni. Co prawda wstaje jeszcze w nocy ale rzadziej. A w dzień jest taki słodziach że hej:tak: A więc dla tych zrozpaczonych mam, którym dzieci nie chciały spać.... JEST DLA WAS NADZIEJA!!!!! :-D

Dzisiaj było sliczne słoneczko. byłyśmy 2 godziny na spacerku. Mała zachwycona bo w końcu nie miała rękawiczek. Mogła sobie rączkami machać i wystaw dotykac. No i gadała z pieskami. :tak:

Iwonka- mam nadzieję że Klaudusia nie będzie miała astmy. Trzymam za małą kciuki

A tak w ogóle to mieli przyjechac znajomi do nas na parapetówke taka czesciowa a wczorakj pisza ze nie wiedza nie cierpie jak ktos sie umawia a potem odwołuje Nawet sie wziełam za generalne sprzatanie wytachałam sama materac z łózka pózniej mialam takie skurcze jak pod koniec ciaży :baffled: no i kregosłup
Ide i tak musze posprzatac bo jak nie oni to pewnie inni wpadna

Ja też nie lubię jak się ktoś umawia a potem zmienia plany. W ogóle nie lubię spózniania się. Dla mnie jak się umawiam na jakąś godzinę to musze na taka być i oczekuję tego samego od innych:tak:

Hej,

Ja dopiero pol godziny temu wstalam, tzn wstalam o 7 przewinąć i nakarmić adasia ale potem jeszcze zasnąl i potem mój go wziąl bo coś do zalatwienia mial a ja mam spokój. nareszcie bo wczoraj to już nerwowo nie wytrzymywalam, ciągle się darl niewiadomo dlaczego. kocham go nad życie ale caly dzień z nim być i sluchać marudzenia to nikt nie wytrzyma. dziś będzie lepiej mam nadzieję.

Mam nadzieję, że i u Ciebie się polepszy a mały da Ci odpocząc:tak:

u nas ziab straszny,nie chce sie wyjsc:no::no:pralam ubranka Konradka i upralam tez noworodkowe dla G kuzynki:tak::tak:ale sie rozmazylam:sorry2::sorry2:szkoda mi az dac:baffled::confused::confused:czy wy tez tak macie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

No ja też mam sentyment do tych malutkich ciuszków ale dla drugiego niunia będzie można znowu pobuszować w sklepie za nowymi ciuszkami a to też niezła frajda:tak:

Wiecie co, może wam się to wyda dziwne, ale mój mąż nawet nie wie, że tu się udzielam. Piszę tu tylko, jak go nie ma. Ale nienawidzę inwigilacji, a pewnie jakby wiedział od razu by czytał, co piszę. A już napisałam tu kilka takich rzeczy, które na pewno by się mu nie spodobały :-D:-D:-D Ale, kurde, chyba nie musi wszystkiego wiedzieć!!!

Mój przez jakiś czas też nie wiedział że tu pisze. Nie chciałam też żeby to czytał. Potem dowiedział się i zna mój nick. Czasami cos tam zerknie co pisze ale ogólnie nie daję mu czytać. No i mam nadzieję że nie cyzta tego w delegacji. Ale odkąd wie to się śmieje z tego mojego codziennego udzielania się:tak:a ja się cieszę bo mogę bez ukrywania się cos tu skrobnąć:tak:

Idę zatłuc sąsiada. :angry:Tak głośno puścił muzykę, że aż cała podłoga drży (mieszka nad mną). Wpadnę do was o ile nie zamknął mnie w kryminale.

Ja mam sąsiadów na górze którzy się niesamowicie tłuką. Blok jest słabo wyciszony i słychać nawet jak łózko rozkładają:szok: teraz babka chyba jakiś przyżąd do ćwiczeń kupiła i regularnie o 21 ćwiczy a mnie cholera bierze bo to wszytsko słychac i jakbym chciała się wcześniej położyć to za cholerę nie mogę:wściekła/y:a czasami jej się zdarza nawet o 23 ćwiczyć:szok:

sory ze tak ni z gruchy ale co ile godzin mozna dawac czopek vibrucol? chodzi odstepy w godzinach dalismy godzine temu i nadal marudzi okropnie ech juz nie mam sily M tez wnerwia normalnie walnac drzwiami :wściekła/y::wściekła/y:

Wiki ja nie pomogę bo nigdy tego nie używałam.

Kupiłam blokady do szuflad. No normalnie jakiś szajs totalny, bo łączą po 2 szuflady ze sobą, ale nadal się je da wyjąć, tylko że dwie naraz. Po założeniu Iga pierwsze co przytrzsnęła sobie paluchy nie jedną, a dwoma szufladami :wściekła/y:

Ja mam blokady Canpola i są rewelacyjne:tak:

BLOKADA SZUFLAD FIRMY CANPOL sklep internetowy zabawki Wrocław

co do romanyczności.

Mój mąż po urodzeniu kupił mi komplet ze srebra a małej spioszki:tak: Nie jest jakimś wielkim romantykiem ale czasmia coś mu się udaje;-)

co do dokarmiania to moja teściowa próbuje. Ja jednak często się sprzeciwiam i to nawet skutkuje:tak:

sory ze tak ni z gruchy ale co ile godzin mozna dawac czopek vibrucol? chodzi odstepy w godzinach dalismy godzine temu i nadal marudzi okropnie ech juz nie mam sily M tez wnerwia normalnie walnac drzwiami :wściekła/y::wściekła/y:

kiedy bylam u pediatry a Konrad mial wtedy 4 mies to mowila mi ze 3 na dzien wiec teraz m oze tak jak Kinia pisze:sorry2::sorry2:nie masz opakowania:nerd:tam powinno pisac,ja wlasnie wyzucilam,:baffled:

Chyba to starsze pokolenie tak ma :dry: Moja ciocia tez zawsze mówi, żebym dała jej spróbować tego co jem, bo "widzisz, jak jej sie chce" :dry: Teściowa się nauczyła, że lepiej przy mnie się tak nie wymądrzać, więc z nią mam spokój :-)

ja nie znosze takiego czegos:no::no::no:sama wiem co moge dac:sorry2:kiedy i w jakiej ilosci:tak:wtedy jestem pewna;-)

wiecie byulismy w odwiedzinach u G kuzynki:-)dzidzius cudowny:tak:tylko to jej 3cie dziecko i myslalam ze wie co robic a ona karmi piersia i mala przepaja:baffled:ale czym-woda z cukrem:szok::szok::szok::szok:nie moglam patrzec:no:
dziecko ma ponad tydz.problem ze ze strony taty to troche wielcy sa:baffled:a ona jeszcze od malego tuczy:wściekła/y::wściekła/y:na cycku mleko powinno byc jedynym pokarmem i piciem naraz:nerd::nerd::nerd:boshhh Amelka bo tak sie nazywa jest slodka:sorry2::sorry2::sorry2:az sie chce nastepnego:sorry2:
oki lece cos obejrzec,rece dalej pieka cholera jak nie przejdzie do poniedzialku to trzeba bedzie do konowala jakiegos pojsc:-D:-D:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
milych snow;-)

Ja też nie lubię jak się ktoś umawia a potem zmienia plany. W ogóle nie lubię spózniania się. Dla mnie jak się umawiam na jakąś godzinę to musze na taka być i oczekuję tego samego od innych:tak:
A spod jakiego jesteś znaku zodiaku???

Szukam sobie właśnie na youtube piosenek Janis Joplin i Dżemu i jakoś mi się tak smutno zrobiło

Witam.Vanesska troszke lepiej,zaczel;a jesc a to juz dobra oznaka :-) u Klaudii jak na razie stoi w miejscu,no ale dopiero drugi dzien ma inhalator i leki mozcniejsze,w poniedzialek bedzie sadny dzien czy pojdzie do szpitala czy nie bo zapalenie oskrzeli moze sie przerodzic w zapalenie pluc.Mozliwe tez ze cos z alergia ma to wspolnego .No nic nie wymadrzam sie, okaze sie...Ja tez jestem chora wiec ledwo zipie.

Wiki tu masz info o tym homeopatyku

Iwonka, super wieści! Na pewno będzie dobrze
No i się poryczłam przy piosenkach. Macie też tak czasem, że nic wam nie jest ale po prostu musicie się wyryczeć?
Spadam mamusie, buziaczki dla was

Witam niedzielnie:tak:

U nas śliczne słonko. Mała tylko raz w nocy się obudziła:tak::-) Mam nadzieję że już ten okropny okres mamy za sobą. Dzisiaj po spacerku idziemy do moich rodziców na obiad więc mam dzień leniucha:tak:

Iwonka - dobrze że już Veneska lepiej się czuje.Oby tylko jeszcze Klaudusia wyzdrowiała i ominął ją szpital. No i Tobie zdrówka życzę:tak:

A spod jakiego jesteś znaku zodiaku???

Szukam sobie właśnie na youtube piosenek Janis Joplin i Dżemu i jakoś mi się tak smutno zrobiło

Ja jestem spod strzelca. A ty??

No ja też czasami sobie popłaczę. Najczęściej jak Zuzia daje w kość. No ale dzisiaj mi się zakręciły łezki jak siedzieliśm we trójkę w kuchni na sniadanku a mała taka słodziutka gadała sobie fajnie i wyglądała przez oknno do ptaszków. Pomyślałam sobie jakie to szczęście że mam ją.:tak:

reklama
Witajcie.

Ja w miarę wyspana. W nocy nie Iga mnie obudziła, bo spała jak aniołek, tylko jakieś pijane wyrostki kręciły się pod naszymi oknami, wydzierali się, a potem prawie zaczęli się bić :wściekła/y::wściekła/y:. Byłam wściekła, że obudzą mi dziecko, ale Iga nawet spała. To ja cały czas stałam w oknie i klęłam na czym świat stoi.

Iwonka, zdrówka dla dziewczynek :tak:

Ja też nie lubię, jak ktoś się spóźnia. Ja jestem do bólu punktualna i nieraz nawet przychodzę wcześniej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry