reklama

Majóweczki 2008

Skomentowalam po swojemu na czxerwono te liste torby do szpitala.A jak jest z torba dla cc to nie wiem.Mysle ze bardzo podobnie no ale jak cos tylko znajde to odrazu wkleje.
Ewunia ja biore czasami apap.ogolnie tylko paracetamol jest dozwolony zadny inny!
Agusiaa syper ze jest wszystko ok! Na kolejnym usg napewno juz poznasz plec dzidzi :)
Polka super ze wyniki ok!

reklama
Madamgdo, może od tej infekcji masz takie bóle? jak jest to możliwe to zadzwoń do niego dziś i skonsultuj sie z nim im szybciej tym lepiej co masz czekać i cierpieć?

Polka
Infekcja złapała mnie w okolicy intymnej, bede brała pewnie jakieś globulki, jutro mam wizyte u gin, musze sobie chyba zapisać pytania do niego bo jak znam życie wszystkiego zapomnnę.

Magda - u mnie kartka z pytaniami do ginka, czy do pediatry jak ide z Mieszkiem to podstawa. A jak idzie za mnie mama z małym to ona daje te kartke naszej Pani doktor i ona mi pisze odpowiedzi, żeby babcia czasem nie zapomniała :-D

reklama
Witajcie dziweczyny
Ja też zacznę sobie robić listę z pytaniami do gin bo zawsze po wyjsciu przypomina mi się o co chciałam zapytać. Co do bólów głowy na szczęście nie mam ale moja kuzynka bierze apap bo też często ją boli głowa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry