• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hehe pani sklepikowa, fajnie napisalaś.
Ja już przygotowałam liste pytań do lekarza, ale wciąż mi sie wydaję że czegoś zapomniałam, ech może do jutra sobie przypomnę.:-)

Witam dziewczyny dawno nie klikałam ,byłam wczoraj u lekarza i ...mieszka u mnie dziewczynka jestem strasznie szczesliwa :-) Mam tylko pytanie do was czy też macie problemy niską hemoglobine mam teraz 10,4 biorre cały czas tabletki żelaza co mam jesc jeszcze staram sie pić sok z buraków marchwi zielone warzywa ?:confused:

reklama
widze ze wszystke podminowane sa czekaniem na ta plec ja tak samo ale teraz to chyba mniej mi zalezy bo jak sie nastawiam ze sie dowiem to i tak nic z tego.....:no: i dlatego staram sie tyle o tym nie myslec moze jutro bede miala usg A jesli nie to 21 grudnia sie dowiem pewnie.....bo to bedzie akurat 20 tydz.... :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry