reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny i ja sie melduje!! ale ja to dopiero wstalam.... dzisiaj dalam czadu bo zawsze mnie budza ze tak dlugo spac nie mozna a dzis olalam wszystkich i wreszcie postanowilam odespac a pogoda akurat temu sprzyja hehehe

co do bolow glowy to nie mam i cale szczescie a jak tylko mnie boli to smaruje skronie i kark AMOLEM i przechodzi w cigu 5 min

ale bede miala dzisiaj dzien moja tesciowa i moja mama dzis obchodza imieniny obie Baski hihihi tylko teraz nie wiadomo z ktora posiedziec musze sie chyba podzielic na dziiejszy dzien plus wyslac jeszcze 4 ciotkom zyczenia bo tez Baski wow ale bedzie weekend :-D

reklama
jesli chodzi o te pytania do gin to teraz nie mam problemu bo moja wizyta nie wyglada jak 5 min z zegarkiem na reku po czasie to dowidzenia wiec sie nie stresuje i moge spokojnie o wszystko zapytac ja ide jutro do lekarza trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo oki i sie wreszcie zagoilo.....

Zjawiłam się i ja:-)!
Dziś rano czułam, jak maluszek puka od wewnątrz, piękne uczucie. Czułam to już od kilku dni, ale teraz jestem pewna na 100 %, że to ruchy bąbelka:tak:.
O bólach głowy się nie wypowiadam, bo jestem starą weteranką i niestety sam paracetamol jest dla mnie za słaby:-(.
Dużo słoneczka życzę:-D.

Ja dopiero wrocilam ze spacerku z dzieckiem i na koniec zlapal nas deszcz i troche zmoklismy.Wstawilam sobie zupke bo zachcialo mi sie takiej buraczanej a pozniej bede piekla schab ze sliwka.
Nasza klase znam i jestem tam zalogowana :)ale serwer maja do du.....y
Ja do gina za dwa tygodnie.Juz sie nie moge doczekac.Obiecal mi ze napewno plec poznamy,no ciekawa jestem.Nie wyjde z gabinetu do poki nie zobacze :)
Aurelia super gratuluje czucia ruchow :)

Wiecie co dziewczynki, a ja uzależniłam sie od jedzenia zup. Wczesniej te danie mogło dla mnie nie istnieć, teraz podstawowy posiłek z rana zupa,po południu zupa, jak wracam z pracy też może być zupa.
Ja tez nie wyjde z gabinetu jutro jak mi nie pokaże, choć wiem że bedzie ciężko, jak dziecko będzie sie zbytnio ruszać.:-)

A teraz jak bylam w sklepie to taka babka co tam sprzedaje powiedziala ze lekarz dobry powinien po miednicy rozpoznac czy to dziewczynka czy chlopak??????Ciekawe az sie spytam mojego gina co on na to bo ja nie slyszalam o tym nigdy...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry