panistepelek
Fanka BB :)
kangurka - Owszem, po chodznikach bezpieczniej, ale u ?mnie? w miasteczku na ogół są one wysokie i czasem po takim spacerze bola mnie ręcę od ciągłego wjeżdzania i zjeżdzania z nich.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A jad dokłsadnie nazywa się taki szpital o którym piszecie (co pomógł chłopcu)

A zresztą ileż można nie jesc podstawowych rzeczy .Układ pokarmowy dojrzezwa naogól 3-4mc.A moja ma zaraz 10

Tzn.,że nie ma alergii ale to tylko z krwi a na testy za wczesnie....
:-(

Ale napewno nie bo bym już dawno wiedziaa.

Już tylę się meczymy to możemy jeszce....
;-)

no wlasnie .. Kathy a ja slyszalam o takiej histori od poloznej ze szkoly rodzenia tylko prosze nie gniewaj sie ze jakies scenariusze tu pisze czy cos .. moze nie uczulenie ale byl problem z dzieckiem nie pamietam co .. nikt nie wiedzial co jest dopiero ginekolog wyslala jej mleko na badanie czy cos takiego okazalo sie ze dziewczyna truje wlasne dziecko bo miala cos pod pacha bo sie kiedys zaciela maszynka niewiem czy chodzilo o wezly chlonne czy co ale mysle ze polozna by nie sciemnialaKathy, a próbowałaś na mleko modyfikowane przejść? Może Twój pokarm małej nie służy, już sama nie wiem![]()