reklama

Majóweczki 2008

Wszystkiego najlepszego dla weekendowych jubilatów/jubilatek i dzisiejszej Nastusi Zwolinki.

Ja już pojadłam chińszczyznę ... tylko taką z Łęgowa czyli zupka "chińska" Złoty Kurczak z Vifona.

Już 3 dzień ją odchorowuje bo mam kłopoty z wątrobą i jeść jej nie powinnam, ale nie potrafiłam się jej oprzeć. Już nałykałam się prochów
, nie mogłam poraczyć się piwem w weekend, sałatka z pieczarkami mnie omineła, dziś P. kusił mnie colą, ale nie mogę nic niezdrowego, ciezkostrawnego czyli dobrego.

A z innej beczki...az sie nóż w kieszeni otwiera Nocny spacer bez ubrania - Informacje - portal TVN24.pl - 02.03.2009

reklama
kwiateczek nie wiem co się stało, ale na widok Konrada moja mała zaczęła płakać :szok: może serce jej złamał paskudnik ;-)

Kinia nie mozliwe:no:moj synek bedzie szanowal kobietki:tak::tak::-)
Kondzio wlasnie mi wstal z drzemkiu ciekawe kiedy pojdzie spac:baffled:

Migotka ja juz cos podobnego widzialam,boshhh jak tacy nieodpowiedzialni ludzie moga miec dzieci:no:
Pamietacie jak pisalam o znajomej ktora karmila dziecko wszystkim,szczawiowka ona ma teraz 6,6 mies:dry:dzis sie dowiedzialam ze daja jej kinedrki te czekoladki,do picia herbate jak sie babci przypomni(ona teraz sie nia zajmuje)i je obiad wieczorem z nimi,jak wroca z pracy i to co oni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mowilam jej jak dziecko sie karmi a ona nic nie zmienila i mama jej robi to samo:szok::wściekła/y::no:podobno karmoia ja tylko cistkami i jak im sie przypomni to daja obiad:wściekła/y:nigdy nie gotowali jej osobno:szok::szok::szok:daja takie przyprawione sola i wogole:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:widac ze im brakuje klepki ale ponoc ona ciagle placze i nie dziwie sie:no:acha,nie karmila piersia bo nie mogla wszystkiego jesc.Ponoc kilka dni po porodzie najadla se chrupek orzechowych a mala byla cala bordowa.Znajoma wpadla wykapala ja w krochmalu a dziecko az odetchnelo jak ja wlozyla do wody:no:boshhhh mam ochote jej w pysk dac:dry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szkoda dziecka a rodzice nie rozgarnieci:-(

szopek to straszne!!!!!!!!!! aż ciężko na cos takiego parzeć:wściekła/y:
a oglądałyście uwagę????? pedofil się wypowiadał!!!!!!! stwierdził,że dla niego więzienie to nie kara!!!!!karą dla niego jest to,że musiał skończyć z dziećmi!!!!!!!! mieszkał obok dwóch przedszkoli!!!!!!!!! szok normalnie jakbym widziała go na żywo to bym mu jaja obcięła!!!!!!!!

a oglądałyście uwagę????? pedofil się wypowiadał!!!!!!! stwierdził,że dla niego więzienie to nie kara!!!!!karą dla niego jest to,że musiał skończyć z dziećmi!!!!!!!! mieszkał obok dwóch przedszkoli!!!!!!!!! szok normalnie jakbym widziała go na żywo to bym mu jaja obcięła!!!!!!!!
czy ten facet nie bywał jako ekspert w rozmowach w toku??
wiesz, ja chyba nie potrafię uwierzyć, że takie rzeczy mówi się seria i dlatego miałam wrażenie, że to było powiedziane ironicznie.. ale pewnie się mylę.
wierzę w to że jest winny, ale nie jestem w stanie uwierzyć, że takie rzeczy się mówi.. w taki sposób..
pewnie nie rozumiecie o co mi chodzi :sorry:

Matka już pewnie " zabiła gwoździa" o stół aż jej się pół kieliszka rozlało...:baffled:

Jaka w tym sprawiedliwość, ze wiele rozgarniętych par nie może mieć dzieci a takie ograniczone buractwo mnoży się ponad miarę ( każda ilość powyżej zera w ich przypadku).
kwiateczek- ja myślę, ze takie dzieci jak z tego filmiku to nie znają zdrowego jedzenia tylko ziemniaki solone wcinają i to pewnie do reki im rodzice dają, bo po co miksować. Popijają herbatą z saszetki, chrupkiem zakąszą i po kłopocie.

W wielu miastach robia tak, ze w meliniarskiej dzielnicy budują ładne osiedle i w ten sposób ratuja dzielnice przed totalnym slamsem. Mieszkałam kiedys w takim miejscu. Koło naszego osiedla stały kamienice w których mieszkał w duzej części margines społeczny. Ciagle widziałyśmy taką babkę nawaloną a za nia zawsze latały dzieci nie wiem z 4 sztuki na oko rok po roku, brudne, w szmaty poubierane.
Kiedys idzie ta ladara, za nia te dzieci i proszą " mamo kup nam chleba, nic nie ma w domu do jedzenia" a ta" zamknijcie się ! k***a! nie mam pieniedzy zasiłek za tydzień dopiero!" Ledwo sie trzymała na nogach taka pijana była.:wściekła/y::crazy:

Pedofile to mają takie myślenie, z oni pomagają tym dzieciom bo je kochają, a rodzice zaniedbują. A dziecięca seksualność jest jak każda inna i one to lubią. Czytałam kiedyś wywiad z takim typem co jakąś stronę www prowadził dla pedofilii.

Ostatnia edycja:
Pedofile to mają takie myślenie, z oni pomagają tym dzieciom bo je kochają, a rodzice zaniedbują. A dziecięca seksualność jest jak każda inna i one to lubią. Czytałam kiedyś wywiad z takim typem co jakąś stronę www prowadził dla pedofilii.
słyszałam o nim. gadał coś o dobry pedofilu.
koszmar. najgorsze jest to, że większość z osób o takich skłonnościach sama była w dzieciństwie molestowana. w jakiś statystykach to przeczytałam. ja nie rozumiem tak można nie pamiętać co się wtedy czuło i robić innym to samo :confused:

ja jestem strasznie przewrażliwiona jeśli idzie o sprawę molestowania. wszyscy w moim otoczeniu to wiedzą.

reklama
niepotrzebnie poruszałam ten temat:no: aż się przykro o tym czytać:sorry:
wiesz co jest pozytywne w tym wszystkim?
że ludzie zaczynają mówić na temat molestowania dzieci. nie jest to temat tabu. zaczynają dostrzegać problem i działać. kilka lat temu takie sytuacje były "trzymane w czterech ścianach". dzieci nie mówiły o takich wydarzeniach bo najpierw się bały, a jako dorosłe osoby się wstydziły. jak się wydało, że dziecko jest molestowane, to było wyśmiewane przez dorosłych i rówieśników na podwórku. teraz wiedzą, że wstydzić powinni się sprawcy, a nie ofiary.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry