reklama

Majóweczki 2008

reklama
Ja też chodzę do kobiety ginekologa i naprawdę nie mogę na nią narzekac, bo i pod względem podejścia do pacjentek i pod względem zachowania ogólnie jest naprawde superrrr....Ja myślę, ze to nie ma znaczenia, czy lekarz jest kobietą czy facetem , ogromne znaczenie ma to, dlaczego został lekarzem...czy to powolanie czy po prostu wykonywany zawód...

a apropos remontów, to my łażieneczkę zrobiliśmy w maju tego roku, a na marzec planujemy duzy pokój, korytarz i kuchnię....wszystko więc przed nami....trochę się boje, że nie dam rady, bo nie mogę stać bezczynnie jak ktos coś robi, a z kolei z dzidzią w brzuszku może być trochę cięzkawo...ale nie ma się co zadręczać...zobaczymy jak się wszytsko ułoży :):):)

Niby zrobiłam tak, jak Iwonka2006 radziła mm81, ale chyba coś poszło nie tak :( no nic, nie będę juz więcej mieszać...bo i tak pewnie macie dość moich wywodów....życzę wszytski Majóweczkom miłego popołudnia i udanego weekendu...Myślę, że wszytskie jutro choć przez chwilkę będziemy myślami z Kamilką, która ma swój wielki dzień....
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA KAMILKO

:-)cześć wiecie dziś poczulam delikatne SMYRANIE w brzuchu to jest

niesamowite:) mm to ja pytałam o płyte z ćwiczeniami już ja zamówiłam ,będe poprawiać swoja kondycje;-)pozdrawiam

reklama
Cześć Dziewczyny!:-)

Nati - zazdroszczę, że już czujesz ruchy dzidzi.. ja nie mogę się tego doczekać. Dziś widziałam się ze znajomą, która jest w 24 tygodniu ciąży, to jej maleństwo już nieźle harcuje po brzuchu.:-D
Co do ginekologów - kobieta, mężczyzna - to ja jednak chyba się zgodzę ze zdaniem, że mężczyźni lepiej się sprawdzją w tym fachu... ja od przyszłego tygodnia zmieniam lekarza prowadzącego właśnie na mężczyznę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry