reklama

Majóweczki 2008

Kamilko!!!

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu
słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuz za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.
bubble4.gif

reklama
Kamilko
Dzisiaj ślub Wasz, Państwo młodzi,
W takim dniu się zawsze godzi.
Życzyć szczęścia dni rozlicznych,
I gromadki dzieci ślicznych.
Tylko One sprawić mogą,
Że nad życia trudną drogą.
Pośród smutków, zawsze, wszędzie,
Słońce Wam świeciło będzie.

BriGrmTykes.gif

Z Bożej woli połączeni węzłem, co dwoje serc tych splata,
żyjcie szczęśliwie tu na ziemi, niech Wam w miłości płyną lata,
niech miłość, dobroć oraz ufność, która dziś w sercach Waszych gości,
wraz z Bożą łaską i pomocą da Wam moc szczęścia i radości.

Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia...

Mądrością domek zbudujcie, dla dwojga, trojga, czworga, a może i więcej, kochając się coraz goręcej.
I zawsze miejcie w pamięci ten dzień jedyny - Wasze Cudowne Zaślubiny.
Niech słońce roztacza swój blask nad Wami w tym niezwykłym dniu i przez wszystkie dni Waszego życia. Niech weselne dzwony bija donośnie i radosnym echem brzmią w Waszych sercach na zawsze.

Kamilko i jej Drogi M... wszystkiego najlepszego z okazji ślubu
:-):-):-):-)

No juz po slubie u Kamilki pewnie:)
A co u inych majoweczek?
Ja siedze sama z dzieckiem w domku bo moj maz pojechal z moim bratem na rajd Barborki na Karowa.Wejda za kulisy bo moj tesc jest z ekipy,a kiedys wogole sam byl rajdowcem....
A co z moim pytankiem? Zalozyc taki wateczek?

Witam Wszystkie Majoweczki!
Od jakiegos czasu zagladam tu i bardzo mi milo poczytac co u Was slychac!
Na dzien dobry pare slow o mnie: czekamy na dzidziusia, obecnie mieszkamy w Irandii- nienawidze tego miejsca, a juz 17 grudnia wracamy do domu, do Warszawy. Niestety maz spedzi za mna tylko swieta i wraca. Bedzie zagladal w miara mozliwosci, ale wiekszosc czasu bedzie daleko.
Serdecznie pozdrawiam przyszle mamy. Mam nadzieje, ze dzieki Wam jakos to przetrwamy.

iwonka: znam rajd Barborki z opowiadan, slyszalam, ze to fantastyczna zabawa, jezeli jest pogoda i publicznosc dopisala. Maz sie na pewno dobrze bawi:tak:. Troszke mu zazdroszcze

Kamilko:
W tej uroczystej chwili, gdy słowo "TAK" oznacza zwycięstwo miłości, przyjmijcie życzenia szczere: szczęścia, zdrowia, radości. Niech uśmiech waszych dzieci pochodnią wesela świeci. Dobroć, mądrość niech czynem kieruje, a harmonii współżycia nigdy nie brakuje.​

reklama
Kurcze znow mnie dpladl bol glowy:-(.Dobrze ze dziecko spi.Ja sie tez chyba poloze i bede czekac na Roberta albo i usne ogladajac telewizje.Jakas komedie upatrzylam.:tak:A najwazniejsze ze czulam moje malenstwo jak sie wierci i juz mi o niebo lepiej z tego powodu bo wiem ze ma sie dobrze:-)
Netka a czemu ty wracasz do pl a maz nie:confused: tzn domyslam sie ze on tam pracuje ale nie chcesz z nim tam byc na stale....
Polka ciesze sie ze pomysl sie podoba.:-)Zobaczymy co inne majoweczki na to:confused: Mysle ze dobrze jest sie wlasnie zapytac najpierw zeby nie zasmiecic nie potrzebnie naszego maja2008:-)No i bedzie milo pamietac o naszych waznych datach:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry