reklama

Majóweczki 2008

No jestem w koncu:baffled:musialam sie malym zajac:tak:
Tak wiec dzwonila do mnie dzis pani i mam przyjsc na rozmowe w poniedzialek,n taka powana jak powiedziala:-D:-Drozpisac jak G pracuje,tzn do ktorek kazdego dnia i do kiedy tylko moge:tak:brzmi dobrze:tak::tak:chyba mnie chce:-)tylko znow cos powiedziala chyba ze ma nowe miejsce dla mnie:baffled:zobaczymy w poniedzialek:tak:

Ja zadko chodzilam do ciucholandii bo byl kolo mnie jeden i nic ciekawego:no::no:

oki lece bo jak zwykle ciekawe jak maly w nocy:baffled:milego wieczorku;-)

reklama
Panie Szwarou,jesli nas podczytujesz to :
W dniu tak wielkiej decyzji podjęcia
Waszego ślubu dla serca i szczęścia
chcemy złożyć Wam życzenia
niezmiennego powodzenia, ·jak ogień gorącej miłości,
co dotrwa do późnej starości, ·wyjścia z każdej sytuacji
i pozytywnych wibracji.
vv__260_.gif

Witam.Ja juz nie spie od 7ej,dwa prania juz zrobilam bo jednao wlaczylam przed 6ta ,umylam wlosy,wzielam prysznic.Czekamy na tatusia jak wroci z pracy i gdzies pewnie pojdziemy.Milego dnia zycze!
Kwiateczek super z ta pracka ,zawsze to jakis grosz i ty odpoczniesz troche od codziennosci.

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny

no wlasnie dostal sok z truskawkai malina juz odtawiony leki podane ale to pewnie dopiero ok 3 dni moze jak zniknie...

my dzis zakupy... bedziemy szukali cyfrowkii rolek bo komunia i bierzmowanie nam sie szykuja...hmmm

dzis duzo zalatwania i jezdzenia..

Szwarou

W... rocznice slubu zyczymy Wam aby plomien waszej milosci nigdy nie slabnal,
a Wasze dzieci chowaly sie szczesliwie w jego cieple i blasku.

Zobacz załącznik 130147

Witam:-)
My dzis wstalismy o 8ej:szok:ale pare pobudek bylo w nocy:baffled:Konradek cos od wczoraj jest bardzo marudny,placze jak tylko mnie nie widzi:baffled:Wczoraj G nie mogl nic zrobic bo przy nodze caly czas stal:sorry:w sumie chyba od tego dnia,koszenia:baffled:
J a wlasnie pije kawke.Ide zajzec czy mi odp w sprawie wozka:tak:

Iwonka tez sie ciesze:tak:troche czasu bede zmiedzy ludzmi:-D:-Dboje sie tylko ze w koncu sie okaze ze nic z tego.Maam zrobic liste godz kiedy G jest juz w domu i ja bede mogla isc.To jest kazdego dnia inaczej.W sumie ma byc max 16 godz/tydz wiec ....jakos by sie rozlozylo:sorry:

Ostatnia edycja:
Cześć dziweczyny.

Witam się słonecznie. My już po śniadanku, pranie się suszy i zaraz idziemy na spacerek. Troche wieje,ale myślę że jest ciepło.

Zaległości nadrobię jutro. To na tyle, miłej soboty:-):tak:

Hej to ja
Składam najserdeczniejsze życzenia wszytkim jubilatiom !!!!!!!!nie wymieniam bo juz mi koza wstała zamiast jeszce spać pospoała chyba z godzinkę a nie 3 jak zawsze bo obudziła ja kupa!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U mnie wszyscy zasmarkani i nie wiadomo czy wyychodzic jak takie chore ale jak nie mja gorączki????
Szkoda mi takiej pogody
Dziewczynki poprosze o podanie jakiś stronek z butkami dla naszych laleczek oprócz bartka (wchodziłłam już..)bo muszę wkońcu jej jakies kupic a problem mamy z numerem -za duże wszytko!!!!

Prosze o jakieś rady i pomoc .Dajcie znać czy karteczki dotarły i sorry ,że tak wczesnie niektóre ale poprostu bałam się ,że zapomne z moja pamięcia jest coraz gorzej...Aż wstyd
Postaram się wkleić jakieś zdejecia ale qwciaż klikam z kompa mamy bo mi się laptopa nie cgce odpalać i ni mam skąd wrzucic.
po połudinu jedziemy na wieś odetchnąc a wczoraj spedziłam z dziecmi cały dzień na dworzu.....:-)Było cuuuudnie

To jeszcze raz ja;-)
Na razie siedzimy w domu, bo mała właśnie odpłyneła;-)

Kathy co prawda to nie ten wątek, ale tak na szybko lemigo, zetpol i befado. My mamy z tych firm. Pierwsze dwie maja też właśnie mniejsze rozmiary- Domiś ma stópke ok 11 cm, więc też mamy na razie problem z dopasowaniem:sorry2:

Normalnie szczyt:angry:dostalam maila wczoraj(jak szybko,wlasciwie od razu)od best4kids:no:dlaczego wystawilismy negatywa bo zdarzaja sie pomylki i transakcja zostala anulowana.Prosza by cofnac:angry::angry:normalnie szczyt.Sa tak dlugo i nie wiedza dlaczego maja negatywa:no::angry:jaka pomylka:no:wystawili 100 wozkow,sprzedali 7szt i nie maja naszego koloru.POMYLKA :angry:BOSHHHH Jak szybko odp a jak my pytalismy o wozek to 2 tyg czekalismy:no:czekam na G i im odpiszemy:angry:

Kwiateczek no niezły tupecik ma ten sprzedawca. No ale jak tak postępuje to jak mu tego negatywa nia wystawić? Dobrze zrobiliście.
Keyko moja podobnie ma buty z zetpolu i lemigo.

A my siedzimy w domu :-(. Mam nadzieję, że w poniedziałek lekarka powie, że Natalka jest już zdrowa.

Lecę, bo Ania wstała...

reklama
Witam.

Dziewczyny mam pytanie. Jakiego używacie kremu z filtrem dla dzieci?
Ja mam z Ziajki, jeszcze z zeszłego roku. Ma filtr mineralny, w związku z tym dziecko wygląda jak syn młynarza- zostawia na skórze białą warstwę. Chciałbym coś zwykłego( chyba roczniak już może używać zwykłego filtra? ).
Coś jeszcze nie drenującego kieszeń. Taka lista życzeń.

Dzisiaj nie posmarowałam mu buźki i już ma buzie opaloną. Nie chcę zafundować mu raka skóry.:-(

kwiateczek-
jak kupowałam pierwszy wózek to wybrałam kolor, który się skończył. Na aukcji jeszcze było napisane, ze jest, a na innej tego sprzedawcy, ze się skończył. Natychmiast mi napisali, z nie ma już tego koloru i jeśli nie chcę tego co został to anulują aukcję. Bez najmniejszego problemu . Cała wymiana maili trwała może 30 minut po kliknięciu kup teraz.
Teraz co prawda nie lubię tego sprzedawcy ( nie lubię szachrajenia na kosztach przesyłki), ale wtedy było ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry