reklama

Majóweczki 2008

Witam

Serdeczne życzenia dla małych brzdąców obchodzących miesięcznice.:-)

Nie odzywałam się bo weekend jak zwykle zawalony wyjazdami.

Michalinka z mamusią wychodzą jutro ze szpitala:tak: Pewnie koło środy pojade do nich. Tak się cieszę że już jest ok. Mam nadzieję że wyrośnie z niej zdrowa dziewuszka:-)

reklama
No wlasnie Dziubek a najgorsze jest to ze przenosi sie z czlowieka na czlowieka.Myslalam o szczepieniu na zwykla grype ale ponoc to nic nie da,moze choc troche?
Dobrze ze juz dziewczyny wracaja do domku :-)

Ja wlasnie ogladalam o tej grypie i nikt nie wie skad i jak sie przenosi:szok::szok::szok:szczerze tez mnie to przerazilo wrecz:no::no:W Meksyku 81 osob juz nie zyje a ponad 1000chrych:szok::szok:boshhh jak sie rozchodzi:szok:

Witajcie dziewczyny

ja od 6 juz na nogach Adas nauczyl sie znow sam spac w lozeczku co barrrdzo mnie cieszy bo moge sie wyspac wow...:happy::happy::happy:

kupilam swierza cielecinke Adasiowi juz dzis rano robilam pulpeciki bedzie mial dzis dobry obiadek.. ja na popoludnie do pracy strasznie mi sie nie chce poszla bym z Adasiem na spacerek...

Dla kochanych dzieciaczkow Mikolajka Martynki i Igusi wszystkiego naj naj ogromnych caluskow pieknych perezentow i Radosci z okazji 1 urodzin:-):-):-)

Ostatnia edycja:
73603.jpg

Martynce, Mikołajkowi i Igusi
na 1 urodzinki
Wszystkiego najlepszego... szczęścia i radości moc...
ciepłego słoneczka co dzień... kolorowych snów co noc...

Kamilka, no to Adaś na pewno będzie zadowolony....mniammmmmmmmm

a u nas weekend minął bardzo przyjemnie, wszyscy odstresowani, zadowoleni, może nawet troszkę opaleni...:tak: dzisiaj też ciepełko, jak szłam rano do pracy, to aż czułam już lato...super

a jak Wam minęła niedziela? czekamy na wrażenia z pierwszych urodzinek....

u nas weekend taki sobie cieszylam sie na niego ale bylo zimno wiatr u nas duuzy i wczoraj i dzis glowe chce urwac...
wogole bylam jakas rozdrazniona zawieszona... jedynie wczoraj bylismy w kinie na filmie "Za jakie grzechy" fajny film ale nie mega smieszny ujdzie..

w czwartek u mnie zacznie sie wyscig szczurow hehehe bede miala duuzo roboty i nie wiem jak wyjdzie a w niedziele jedziemy do Baltowa jesli pogoda dopisze:)):-):-):-)
Ccchce juz lato u was chyba cieplo a u mnie zimno po cholere ten wiatr!!!

reklama
Igusi,Martyncei Mikolajkowi
w Dniu 1szych Urodzin

rainbow_bullet.jpg
W dniu, takim jak dziś,
życzę Wam:
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.
rainbow_bullet2.jpg

Zobacz załącznik 130395

Witam u nas sliczne slneczko,oby bylo za tydz tez:sorry:
:tak::tak::tak:CZEKAMY NA RELACJE Z URODZINEK,OCZYWISCIE ROWNIEZ NA FOTKI:-)
LECE PO KAWUSIE,CZY JEST JAKAS MAMA KTORA SIE ZE MNA NAPIJE:-p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry