reklama

Majóweczki 2008

reklama
wszystkiego najlepszego z okazji skończenia roczku
dla Martynki
hello-kitty-birthday-cake-candle.jpg

dla Igi
cakes_abigail_birthday_cake_1_04_02_06.jpg

i Mikołaja
baby-shower-cakes-6.jpg
Ładniejszych torcików nie znajdę ale od siebie dorzucam mnóstwo buziaków i dużo zdrówka dla naszych roczniaczków:-):-) rośnijcie ślicznie i zdrowo ku uciesze rodziców i niech Wam świat cały stoi otworem

Hej Dziewczynki Moje Kochane!
Na wstępie wszystkim dziękuję w imieniu Martynki za zyczonka! :* Jesteście naprawdę wspaniale! My rowniez skladamy Idze i Mikołajkowi najserdeczniejsze życzonka w tym ich pierwszym ważnym dniu! Sto lat Słoneczka:*
My już wczoraj imprezowaliśmy :-) Byliśmy na sesji małej na zamku w Pławniowicach :-) Pogoda nam dopisała a Martynka miala w tym dniu naprawde dobry humorek! Dziś zresztą też:-) Jesteśmy juz po wycieczce do Wisły, postanoilismy być w ten dzien sami :-) Tzn teraz jestesmy u moich rodziców i pijemy kawke:-)
Na wąteczku ze zdjęcaimi wkleje kilka foteczek, kto ma ochotę to zapraszam do obejrzenia :-)
A byłabym zapomniała.... DZIĘKUJEMY ZA KARTKI-SĄ CUDOWNE MARTYNKA ZACHWYCONA ORYGINALNOŚCIĄ I POMYSŁOWOŚCIĄ :-)
jutro zajże...teraz wkleje fotki i uciekam :-)
papapaa

Kamilka, Anusiasac, Kwiateczek, Iwonka, Szopek, Minka, Mm81, Polka, Ola, Puchatka i Aniusia - dziękujemy za życzenia!!!!!!!!!!!!!:rofl2: (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam).

Ja również składam najserdeczniejsze życzenia Martynce i Mikołajkowi :-)​

Aniusia - Martynka ma śliczną sukienkę :tak:

U nas kameralne przyjęcie z babciami, dziadkiem i tortem było wczoraj. Najpierw byliśmy na obiadku w restauracji, a potem torcik i kawka w domku. Dzisiejszy dzień spędzamy tylko w trójkę z mężem. Byliśmy na długim spacerku, a teraz chłopisko moje poczciwe robi spagetti :-), a solenizantka śpi :-p
Jeszcze raz dziękujemy, za karteczki również. Jak obrobimy zdjęcia, to wstawię.

Wszystkiego najlepszego dla roczniaków

Igusii

http://www.obrazki.info/zoom_image....&start=10&limit=12&kategoria=52&fraza=&album=

Martynki

Mikołajka

Chciala bym nadrobic to co piszecie czasami wlece przeczytam dwa trzy posty i musze zmykac maly nie spi popoludniami jak wracam z pracy i wtedy chcem mu czas poswiecic a jak juz pojdzie spac robie troszeczke w domu i sama klade sie spac bo padam po calym dniu ale jestem zadowolona w pracy w pozadku :tak:

Nawet niewiem co wam pisac ech.. az glupio :zawstydzona/y:

Hejka wieczorem.

Najlepsze życzenia dla dzisiejszych roczniaczków: Igi, Martynki i Mikołaja

Ja od jutra słomiana wdowa;-):-). Ide sobie do kina na film Woodego Allena i mam zamiar się zrelaksować.

Sprzedałam też drugi wózek i kupiłam ta parasolkę, o której ostatnio pisałam- ciekawe tylko, czy kurier dowiezie mojej mamie w tym tyg., bo została uziemiona:sorry:
Podjadę też zapisać się na następny termin an prawko, może tym razem się uda;-):eek:

Sto lat dla

Igusi

Martynki

Mikołajka

Hej my dziś wyskoczyłyśmy z Zuzą do wielkiego miasta wózek i dawaj robimy
niespodzianke dla taty z okazji urodzin w niedziele zuzka musi jeszcze poczekać na swoją kolej

Kwiatuszek super ze wózek w drodze

Spadam na razie bo dostalam diabełka na kolana

reklama
Dla kochanych roczniaków Iguni, Martynki i Mikołajka wielkie CMOK z okazji pierwszej świeczuszki na torcie.:-):-):-):-):-)
tort_urodzinowy.jpg

Dopiero co wróciliśmy z krótkiego urlopiku, dlatego nie było nas kilka dni, ale pamiętam o was i nadrabiam ile mogę.:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry