reklama

Majóweczki 2008

Witajcie dziewczynki!!

100 lat, 100 lat dla naszej kochanej Majeczki z okazji 1-szych urodzin!!!!

Rok temu o tej porze leżałam na sali pooperacyjnej i pierwszy raz mi przynieśli mojego szkraba. :-)

Kwiateczek, gratuluję pracy!:-) Mam nadzieję, że będzie Ci odpowiadać.

Joanna, szczerze mówiąc wczoraj nie zaglądałam do skrzynki, ale na pewno kartka doszła.

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie życzenia i wszystkie karteczki. Są przepiękne i wspaniała pamiątka będzie.

Buziaczki i miłego dnia! :-)

reklama
Majeczko

Przy dzisiejszym dniu radości
Który Twym imieniem słynie
Życzę i niech Ci w obfitości
100 lat życia w szczęściu płynie
Wszystkie najczulsze wyrazy
Wiosna na Ziemi i w niebie
Morza i gór krajobrazy
Wszystko to... dla Ciebie

16.gif

Zobacz załącznik 130645

Migotka dzieki,mam nadzieje \ze bedzie dobrze:tak:
Jak u Was nocka bo u nas nie bardzo:no:pobudki ciagle:baffled:nie wyspalam sie:no:zjem i kawusie musze wypic:tak:zostlo mi 45 min do wyjscia,do urzedu:baffled:pada ale to juz norma w tym kraju:sorry:

Kwiateczek, nie chcę Cię dobijać, ale u nas nocki są rewelacyjne. Od czasu do czasu ma takie noce, że się budzi co chwilę, ale to rzadko. Ale ja mimo, że sypiam po 9 godzin bez przerwy i tak budzę się niewyspana.

Kwiateczek, nie chcę Cię dobijać, ale u nas nocki są rewelacyjne. Od czasu do czasu ma takie noce, że się budzi co chwilę, ale to rzadko. Ale ja mimo, że sypiam po 9 godzin bez przerwy i tak budzę się niewyspana.
Masz poprostu za dobrze:-D:-D:-D ja jak przespie 3-4 godz bez przerwy to czuje sie tak wyspana ze moglabym wstawac:-D:-D:-D:sorry:Ostatnich kilka nocek nie byly zle i szczerze mowiat tez jak Ty spalam wiecej a gorzej niewyspana:-D:sorry:
Ola milego dnia;-)

Witam,

wczoraj zajrzałam do Was ale już niezdążyłam nic napisać. Dzień odwiedzin miałam:tak:

A ja karteczki które do tej pory wysłałam to tylko z podpisem że od Zuzi. Traba ze mnie przecież jedyna to ona nie jest o takim imieniu wśród naszych dzieciaczków. Także jak doszła jakaś kartka bez nazwiska do Was dziewczynki to od głupkowatego dziubka;-)
A ja nie mam zdolności plastycznych więc się wycwaniłam i kartki kupiłam. Chociaż uszczuplony mamy budżet i mogłam coś sama zrobić:tak:

Kwiateczek - gratuluje pracy. kasynie to będziesz miała wesoło pewnie:tak: Tylko sama w hazard się nie wciągnij;-)

Składam zaległe życzenia dla wczorajszych roczaników Igusi, Martynki i Mikołaja oraz dzisiejszego rocznego szkraba Maji:tak:

Załączniki

• 222.gif
    222.gif
    31,8 KB · Wyświetleń: 30
Kwiateczek, no coś w tym jest, że im dłużej się śpi, tym bardziej jest się skapcaniałym :-)

Właśnie podcięłam małej grzywkę i schowałam włoski do kopertki :-) Babcia uparła się, żeby podcinać, jak skończy rok (jakieś przesądy :confused2:). Nie wyszło rewelacyjnie prosto, ale przynajmniej włosy do oczu nie wchodzą :nerd:

Dziubek, pewnie się przesypiamy, ale konia z rzędem temu, kto mniez łóżka wygoni.:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry