reklama

Majóweczki 2008

reklama
Najlepsze zyczenie urodzinowe dla Majeczki!!!!!!
yg42.gif

86.gif
geb002.gif

Jestem w szoku, jakie teraz dzieciaki prezenty na komunię dostają. Ja dostałam łańcuszek, jakieś książeczki, łyżwy (które na mnie nie pasowały) i pieniądze, za które rodzice kupili mi rower Wigry 3 :-)

Znowu suwaczek mi się spóźnia, mam go już dość, bo ciągle odstawia takie numery :baffled:

Witam,

A ja karteczki które do tej pory wysłałam to tylko z podpisem że od Zuzi. Traba ze mnie przecież jedyna to ona nie jest o takim imieniu wśród naszych dzieciaczków. Także jak doszła jakaś kartka bez nazwiska do Was dziewczynki to od głupkowatego dziubka;-)
:tak:

:-) Nie wiem Dziubek czy zauważyłaś ale sie smiesznie złozylo bo obie jesteśmy Sylwie i mamy Zuzanki i obie wysyłamy karteczki wiec może dobrze że napisałaś "od Zuzi" bo ja "od Zuzanki i mamusi Sylwi" dopiero dziewczyny miałyby metlik ale i tak można poznać po stemplu pocztowym

My 2 lata temu na ślub dostawaliśmy od małżeństw z dziećmi par zarabiająścych 400 albo 500 zł od chrzestnych 1000-1500 nie wiem jak teraz ale mysle ze podobnie pewnie też dużo od regionu zależy

Najważniejsze
Majeczko z okazji pierwszego ważnego świeta samych małych i wielkich radosci odwaznego poznawania swiata i niezwyklych przyjaciół

machaa123112082517_gros.gif

Popołudniu powinnam jechać odebrać prezent dla P tylko co ja mu powiem posiedzialabym jeszcze ale musze sie wyrobic przed tym z wszystkim Na razie papa

Jak ostatnio byliśmy na weselu znajomych, to koleżanka z narzeczonym dali 500 zł, my natomiast 250. Myślę, że nikt nie miał nam tego za złe, bo wiedzą, że mamy małe dziecko, a w luksusy nie opływamy.

Apropos wydatków, jutro Iga będzie miała pierwszą dawkę szczepionki na pneumokoki. Zapłaciłam za nią 290 zł. Do mam, które szczepiły, ile Wy płaciłyście?

Postaram sie nie wpasc w sidla hazardu pensowego:-D:-D:-D
MM dziekujemy za karteczke:-);-)wlasnie doszla:tak:

Kondzio sobie drzemie,pogoda sie wyklarowala,jest cieplutko,bez wiatru:tak:czasem tez slonko wyglada:-)

reklama
Jak ostatnio byliśmy na weselu znajomych, to koleżanka z narzeczonym dali 500 zł, my natomiast 250. Myślę, że nikt nie miał nam tego za złe, bo wiedzą, że mamy małe dziecko, a w luksusy nie opływamy.

Apropos wydatków, jutro Iga będzie miała pierwszą dawkę szczepionki na pneumokoki. Zapłaciłam za nią 290 zł. Do mam, które szczepiły, ile Wy płaciłyście?

My mamy wesele kuzynki w lipcu mamy zamiar dac 150f to jakis 700zl ale od nas wszyscy zawsze oczekuja duuuuzych prezentow:baffled:niestety:baffled:W zeszlym roku u G kuzynki tyle dalismy wiec tym razem tez:sorry:u nas jeszcze dochodzi podroz i obecnie 3 osoby to tez nie tanio:no:musza sie cieszyc nasza obecnoscia:-D:-D:-D

zapomnialam o szczepionce.Latem jak bylismy w Pl to moj lekarz powiedzial ze te co mamy to praktycznie to samo i koszt ok 1500zl:szok::szok:sam standard.Mowil tez ze czesc daja po roku dopiero bo sa tansze wtedy:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry