panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
No właśnie my czekaliśmy, aż mała skończy rok, bo wtedy są tylko dwie dawki, ale o ile tańsze, nie mam pojęcia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No własnie mogłyby dziewczyny miec problem. Szczególnie jakby koperty wcześniej wyrzuciły nim przeczytały kartkę;-) No ale teraz podpisuję też nazwiskiem to nie będzie problemu.:-) Nie wiem Dziubek czy zauważyłaś ale sie smiesznie złozylo bo obie jesteśmy Sylwie i mamy Zuzanki i obie wysyłamy karteczki wiec może dobrze że napisałaś "od Zuzi" bo ja "od Zuzanki i mamusi Sylwi" dopiero dziewczyny miałyby metlik ale i tak można poznać po stemplu pocztowym

znowu obiado kolacja

zmienilas avatar ooo to chyba w pracy nudzic sie nie bedziesz a i nie tak dlugo zeby sie strasznie zmeczyc super 

mowilam o tym uczuleniu i okazalo sie ze to atopowe zapalenie skory.. dostalismy leki zeby szybko sie tego pozbyc ale jak tylko troche ustapi mamy skierowanie do poradi alergologicznej

skad mu sie to wzielo nie przypuszczalam.. poszlismy do naszej pani pediatry znajomej bo u mnie to ja sie nic nie dowiem
a ta zobaczyla Adasia jeszcze go nie rozebralam a ta odrazu mowi ON JEST ALERGIKIEM

poznala po buzi bo ma chropowata i sucha mimo ze smaruje:-