iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
a pozniej ja bo w ponbiedzialek nastepny:-)A jednak jest jeszcze;
-aniusiasac 14.12 piątek
Ale sie fajnie poukładało, codziennie ktoś z nas :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a pozniej ja bo w ponbiedzialek nastepny:-)A jednak jest jeszcze;
-aniusiasac 14.12 piątek
Ale sie fajnie poukładało, codziennie ktoś z nas :-)
Szkoda bo już sie tak bardzo na to nastawiłam ale ważne ze dzidzia sie rusza i wszystkie pomiary sa dobre
.Tylko położna nie mogła tętna jego złapać bo tez słychac było jajk strasznie sie wierci ale to podobno w tym okrsie jeszcze sie zdarza zreszta widzielismy na usg i tam tez mocno szalała ciekawe czy jak sie urodzi to tez bedzie taka rozrywkowa i niedotykana ale pewnie wszystkie te nasze dzieciaczki tak sobie teraz szaleja bo jeszcze duzo miejsca maja :-).To usg to miało najbardziej pokazac czy rosnie cysta która mi w ciaży sie pojawiła ale na szczescie pomniejsza sie i gin. powiedziała ze jak tak dalej bedzie to ja ciaza zlikwiduje wiec tylko musze czekac. Poza tym bakterie w moczu tylko nieliczne to sie ciesze bo od poczatku ciazy z tym walcze krew ok .Tylko miałam brzuch wtedy strasznie twardy i jak by mi sie tak dalej działo to mam polegiwac jak to robia koty w ciaży fajne porównanie az zaczełysmy sie smiac może rzeczywiscie jak sie zmecze to tak jest ale chyba nie az tak czesto wiec musze obserwowac