mamita
Fanka BB :)
iwonka Vaneska ma niezłe teksty. Ale wogóle dzieciaki w tym wieku są niemożliwe:-):-)
jo-anna-on mój koło domu 100 zł dostał bo podjechał do sklepu autem 100m dalej bez dokumentów

Dotkass a co to za szczepienie?
Co do seksu to też ostatnio jakos brak ochoty... Najwyżej raz
starzeje się chyba...
My po imprezce-troszkę sie obżarłam ciasta
ale Zuzka marudna ma 38,2 temp. Dałam jej nurofen na noc. Teraz śpi.Nie wiem czy to po tej szczepionce MMr -dzisiaj 9 dni minęło od szczepienia. Czy o wirus jakiś?
Jutro trzymajcie kciuki -mamy ważna wizyte u lekarza. Mam tylko nadzieje że gorączki nie będzie bo do lekarza prawie 100 km a czekałyśmy 3 m-ce na wizytę. Boję się jak chol...
:-(
jo-anna-on mój koło domu 100 zł dostał bo podjechał do sklepu autem 100m dalej bez dokumentów

Dotkass a co to za szczepienie?
Co do seksu to też ostatnio jakos brak ochoty... Najwyżej raz
starzeje się chyba...My po imprezce-troszkę sie obżarłam ciasta

ale Zuzka marudna ma 38,2 temp. Dałam jej nurofen na noc. Teraz śpi.Nie wiem czy to po tej szczepionce MMr -dzisiaj 9 dni minęło od szczepienia. Czy o wirus jakiś?

Jutro trzymajcie kciuki -mamy ważna wizyte u lekarza. Mam tylko nadzieje że gorączki nie będzie bo do lekarza prawie 100 km a czekałyśmy 3 m-ce na wizytę. Boję się jak chol...
:-(

kiedys bylo lepiej ,duzo lepiej ale teraz kiepsciutko,zmeczenie ,nerwy ,zlosc na mojego R i nie w glowie mi bara bara.S=Jest kilka dni w miesiacu jak no wtedy gdy mam @@@ to mi sie chce ale i tak nic z tego bo ja nie lubie wtedy sie kochac,bo jest mi za luzno,zreszta mam takie obfote ze bysmy wtgladali jak po rzezni 

Dobrze że oprócz rozwolnienia to żadnych więcej objawów nieporządanych nie widzę. Ale uspokoję sę dopiero po miesiącu.