• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

chiala bym wam cos napisac sensownego ale niewiem co wybilam sie z rytmu ...
ja siedze sama w domu bez moich chlopakow ech ciezko
hehehe no to nic musisz corci kupic "dorosły" szampon dla dam z kreconymi wlosami :-D

reklama
Iwonka ale sie usmialam:-D:-D:-D:-D A CO TO JEST ZIELONE CO ATA NA TYM SPI
Szopek ja czytalam tutajw gazecie jak babka urodzila corke(miala dwoch synow ok 10 i 8 lat)
Miala bole w domnu i nie wiedziala czemu.to byl jej drugi partner.ona byla baaaardzo gruba i niby ne mogla juz miec dziecka bo cos...nie pamietam.Nagle dostala silnych boli....itd maz zadzwonil po karetke,zanim przyjechala dziewczynka wyskoczyla:baffleD:
swoja droga jak mozna nie wiedziec ze sie jest w ciazy:no:przeciez sie czuje ruchy no i bark okrasu.aaaa akurat ta leczyla sie u lekarza bo stwierdzil ze przechodzi menopauze,,,,tak to bylo:no:a tu siak tylko ona wczesniakiem byla.no ale ruchy przeciez sie czuje:baffled:
Wiki a gdzie chlopaki...:sorry:

Witam.
Za oknem piszczą młode sówki, dziewczyny śpią a ja sobie na necie siedzę :-).
Jo-anna-on a gdzie byliście w zoo? my sie wybieralismy w ta niedziele do Krakowa ale Zuza chora wiec bedziemy atakować kolejne
Byliśmy w Zoo w Chorzowie. Do Krakowa mamy jakieś 120 km.

Starsze dzieci też nie mają wyrozumiałości dla takich maluchów i ciągle teksty typu "oddaj to moje" albo "idź sobie stąd" :eek: Zastanawiam się czy to kwestia wychowania, czy dzieci tak po prostu mają :confused:
Na codzień słyszę niestety takie teksty z ust mojej prawie czteroletniej córki. Przypuszczam, że jest to sposób na zwrócenie na siebie uwagi. Ale pewno to częste zachowanie w tym wieku.

U nas po południu zrobiło się przyjemnie więc posiedziałyśmy na dworze. Ania skończyła swoje środowe zajęcia i otrzymała dyplom. Jeszcze idzie w sobotę i przerwa wakacyjna. Natalka została z babcią, powcinała poziomek z ogródka.
Jutro idziemy na bilans i szczepienie. Będzie się działo.

Iwonka niezłe teksty Vanesski. Moja Ania mówi, że ona śpi z tatusiem a mama śpi w pokoju z Natalką. A fakty są takie, że zasypia z tatusiem, potem tatuś przychodzi na swoje łoże i Ania śpi sama do czasu jak się nie skapnie/przebudzi i woła tatusia. Także tatuś w nocy sobie spacery urządza.

Aha. Wczoraj mój D. dostał mandat :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: 300 zł :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Pal licho te 6 pktów ale te trzy stówy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Prejechał na czerwonym świetle przez skrzyżowanie :sorry2:
Głupek stał i czytał mojego pisanego posta :angry::angry::angry:. Normalnie cenzura.

Iwonka, ogromne GRATULACJE dla Vaneski, ciocia Dotkass jest z niej baaaaardzo dumna :tak::-)
Co do wczorajszej nocki u nas też była tylko jednostosunkowa, jakoś na więcej nie miałam ochoty, ostatnio ogólnie na wszystko mi brak, mało silna jestem ;-):tak:
Jeżeli chodzi o rocznicę, łączę się w bólu i żałobie chwilą ciszy [*]

Szopek news'ik niezły, właśnie przeczytałam go mojemu R...ja się uśmiałam, on skwitował: "to już musi być nieźle"...no w sumie ma racje, kobieta nie wiedziała, że jest w ciąży i jeszcze bym zrozumiała, gdyby jakaś niewykrztałcona była, a tu studentka- właśnie widać jakich ludzi kształcimy, teraz każdy może mieć wyższe wykształcenie...masakra :dry::shocked2:

Iwonka, szampon koniecznie dla "pokręconej" córci musisz kupić, nie ma bata, nie możesz się wymigać :-D:-D:-D, a też miałam zapytać co to "zielone"...piwo??? ;-):-D:-D:-D

Głupek stał i czytał mojego pisanego posta :angry::angry::angry:. Normalnie cenzura.

Oj, nie ładnie, nie ładnie...niegrzeczny chłopczyk :-D:-D:-D, ale mój też czasem mi zagląda, jak długo coś piszę i kwituje tekstem "znów BB???" z uśmiechem na twarzy :tak::-);-)

Co do szczepienia my idziemy w piątek, też jestem pełna obaw...niby nigdy nie było tragedii, ale wtedy było można Ami jakoś utrzymać, a teraz jak kopnie, ma tyle siły, że jestem przerażona, co prawda pielęgniarki są cudne i potrafią zająć dzieci, ale Ami jest teraz badziej kojarząca i nie wiem czy się uda :sorry2:

Iwonka, dobrze że ja nie mam zielonego tylko czarne, bo pewnie też bym miała podobnie hehe :-D

Dotkass, Iwonka - tylko jeden numerek??? Hmmm, jakby to powiedzieć, ja nigdy nie miałam więcej niż jednego numerku naraz :sorry2: Poza tym ja w ogóle jakaś aseksualna jestem, naprawdę nie wiem, jak nam się udało dziecko zrobić :-p

reklama
Ach, zapomniałam Wam napisać, coś z moimi hormonami się dzieje, oglądając dziś powtórkę wczorajszego M jak M normalnie się popłakałam ze wzruszenia...normalnie tak jak potrafiłam ryczeć, gdy byłam w ciąży, a jeszcze o tym nie wiedziałam...hmmm...dziwne, bo w ciąży przecież nie jestem :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry