reklama

Majóweczki 2008

Co do nocnikowania, Ha-NN-aH gratulacje dla Ciebie i Hanutka, jeżeli chodzi o Amelcię to jak chce kupkę to idzie po nocnik do łazienki i przynosi go do pokoju, a jak siusiu to niestety jeszcze nie opracowałam sposobu, ale zazwyczaj jak jest kupka to jest i siusiu
No to u nas na odwórt, żadko kiedy się zdarza kupka w nocniku, ona bunkruje się na tą chwilę :-p
No ale dzisiaj była akurat i kupka i siusiu w nocniku od razu.:blink:

reklama
Byłyśmy u lekarza. Zaszczepiłam małą tym nieszczęsnym prorixem, bo już dość mam tych nerwów z powodu tej szczepionki. Mam nadzieję, że nie będzie żadnych niepokojących objawów :zawstydzona/y:

hej dziewczyny

ja po pracy ide na szczepienie z Adasiem i u nas tak parno i duszlo ze nie ma czym oddychac wow...

hannah - ja kiedys obejrzalam chyba DDTVN i tam koles mowil ze oduczyl smoka swoja corke odcinajac po kawalku smoczek ja zrobilam tak z Adasiem i powiem ci ze rewelacja bo u nas sie to udalo...:-):-):-)

dobra zmykam szykuje malego i siebie bo wcale nie wiem w co sie ubrac i jak bo napewno bedzie lalo....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kamilka, też o tym słyszałam, dopiero teraz sobie przypomniałam, jak napisałaś...muszę wypróbować na Amelii, bo Ona smoka traktuje jak jednego ze swoich najbliższych przyjaciół :sorry2:

.... dobry pomysł z tym smokiem :tak: Ja też o nim słyszałam ale myślałam ze to metoda dla starszych dzieci ...
Jak wyjdzie druga dwójka to chyba się za to wezmę ... albo może i już dziś :sorry2:
pomyslimy :-D

Dziewczyny może Wy się orientujecie jak to jest ze zwrotem podatku??? Mój R nałapał kilka mandatów za czasów kawalerskich (nie zapłacił oczywiście)...w tym roku rozliczaliśmy się razem, ale czy jeżeli nałapał je zanim się pobraliśmy mogą zabrać nam całość zwrotu???

reklama
Dotkass- u nas bylo to samo tylko rozliczlismy sie osobno i mezowi zabrali za ten mandat ktory byl winny...

Mini- u mnie oduczanie trwalo tydzien czasu obcielam smoczka tylko raz czubek zcielam i dalam malemu ,zastepczego mialam tylko na noc jakby byla histeria...
dalam mu raz ssal 10min potem wyjal i polozyl na stole... potem jak plakal znow dalam i wyjal popatrzyl na niego i odlozyl i co mu dalam to wyjmowal i odkladal w nocy tylko 2 razy byl cyrk ale przetrzymalam i bylo koniec skmoka... tylko ze jak widzi jeszcze u dzieci to chce im zabierac...:-p:-p:-pale nie sadzialam ze tak latwo pojdzie:sorry2::sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry