reklama

Majóweczki 2008

No laurka jest fajna pamiątką :tak:
Też chciałam dostać taką na Dzien Matki, ale kredki kupiłam dopiero potem, a tatuś pewnie nie wpadł na szczeście na pomysł żeby dziecku dawać długopis do ręki ;-)
Za to dostałam od dzidzi przepiękny bukiet wielkich róż :-) i.... krążek do zrzucania sadełka z bioder :baffled:
To drugie chyba bardziej od tatusia :dry:

U nas tez słoneczko wyszło - ja zadowolona dzieciaka do wózka i heja.
Po 15 minutach tak zaczęło prać deszczem ze bałam się ze wózek zacznie przeciekac :shocked2:
Wróciłyśmy mokre...

reklama
a mój mąż dostał od dzieciaków koszulkę Ravela :-)

mam kryzys spaniowy, ale jak na złość Majka nie chce spać więc muszę się męczyć

szopek dzisiaj znowu kombinowałam i wyszło mi lepiej niż wczoraj jeszcze raz wielkie Dzięki

Krostki zeszły niżej i ma na pipce ale jakby zbladły trochę. Tak sobie myślę że przedwczoraj i wczoraj dostała pierwszy raz kubusia i to z pomarańczą więc może od tego?:baffled:
Ale się wqur... znowu teściowa przypaliła mi ręcznik od naczyń. Ciągle dokupuje a ona łapie garnuszki z kuchenki i potem sa dziury powypalane a rękawica wisi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No i jak zwykle to nie ona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej

Kwiateczku może jakiś probiotyk sobie zapodaj , albo jogurty jedz ...

ale i czasem po jogurtach tez,serkach i smietanie(mizeria)zalezy od dnia az sie boje jesc:no::no::no:

..mam cholerną ochotę na coś słodkiego a nic w domu nie mam :-(...hmmm...może zrobię sobie kogiel-mogiel z kakao :cool2:

Boshhh kiedys uwielbialam,jadlam codziennie:sorry:wieki temu w sumie a teraz jak pomysle bleble:baffled:

A my damy tacie cos takiego:tak:
DSCF2934.jpg

DSCF2935.jpg

Maly powoli usypia a jak usnie lece na slonko tyleczek wywalic:-D:-D:-D

Ogłoszenie średnio drobne

Z różnych powodów czuję, że potrzebna mi przerwa w pisaniu na forum jak i blogowaniu.
Spokojnie, u mnie ogólnie wszystko ok, ale czasem tak trzeba :)
Nie wiem czy moja przerwa będzie trwała dzień, dwa, tydzień czy jeszcze dłużej ale napewno tu wrócę.
Pisze to bo nie chce drugi raz znikac tak bez słowa, w końcu jesteście mi w jakimś sensie bliskie.
Póki co pozdrawiam i życzę udanych najbliższych dni. :)

Panistepelek - trzymaj się laseczko i jak już poczujesz potrzebę bycia z nami to wracaj w te pędy :tak:

A ja zaraz zwariuje, bo mi mała pieronica spać nie chce!!! :angry:
Już półtory godziny marudzi, miałczy, milknie i znowu jojcy...
A leci jej z nosa koszmarnie (narazie przezroczyste)!!!!! Cholera, żeby sie tylko nie rozchorowała :no:
Pewnie przez to nie śpi :dry:

Panistepelek odpocznij i wracaj;-)czekamy:tak::tak:
Kangurka to poczekaj jeszcze chwile niech sie pomeczy potem zasnie i i blogo bedzie chrapac:tak:u nas tez juz dosc dlugo jest taka woda:no:potem zasycha w nosku:angry:juz czekam na lekarza,mamy wizyte 30go te kontrolna na 8 mies:-D:-D:sorry:mysle ze jakas alergia na jakis pylek:baffled:

reklama
Kwiateczku to probiotyk z apteki :tak: Borys taki na biegunkę i inne brzuszkowe sprawy dostał . Nie powinien zaszkodzić a kto wie może pomoże :tak:

Panistepelek Tobie również udanych d
ni :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry