Majkel Dżekson to jeszcze nic . Mnie irytuje jak jedzie pielgrzymka w jakieś "święte miejsce " i jest wypadek , owszem tragedia , ale dlaczego od razu narodowa
zapomoga dla rodzin ( choć chyba do biednych nie należą skoro stać ich na zagraniczą wycieczkę ) a w tym czasie umiera więcej osób w wypadkach samochodowych których rodziny nie dostają nic 
o tym samym pomyślałam podczas ostatniej żałoby narodowej.
Oczywiście współczuję ofiarom a zwłaszcza rodzinom, ale pamiętam, ze wtedy zginęła masa ludzi na drogach. Jakoś nikt nie ogłaszał żałoby.
Nawet nie pamiętam co to była za ostatnia żałoba, kurcze

. Niech mi ktoś przypomnie.( edit: dobra, mam to był pożar)
A co do pielgrzymek i wypadków to i również nad tym dumałam- jakoś wypadkolubne są te wypady.
o , znalazłam
ten teledysk na ju tubie( z mojego wcześnieszego postu):
[video=youtube;3ethtD4R1kk]http://www.youtube.com/watch?v=3ethtD4R1kk&feature=related[/video]
Travoltę to wole pamiętać, mniej Greese a bardziej Pulp Fiction.A kysz, ciotowaty Dżonie.
Trzymajcie za mnie kciuki, jutro idę na podwójny chrzest. Nie mam się w co ubrać.O dziwo we wszystkim wyglądam albo jak w ciąży albo się nie mieszczę. Dziwne.
W każdym bądź razie, trzymajcie kciuki, żeby ludzie ulegli jakiemuś zatruciu, żeby powodowało, ze jestem szczupła w ich oczach. Bo to takie ciotki klotki będą ...