reklama

Majóweczki 2008

Witam
Mamita szkoda slow,niech tren tata zdrowieje i zabieraj go bo boshh.....:angry:
Beata gratki wielkie:tak:dla mnie to sie wydaje bardzo duzo bo nigdy studiow nie rozpoczelam.papiery leza juz 10 lat:baffled:musze sie zebrac i zadzwonic czy moga odeslac bo zgina w koncu:no:

U nas piekna pogoda sie zapowiada,posciel wywiesilam na dworze:tak:zaraz idziemy na plazee:-)w koncu bo jeszcze nie bylam w tym roku a mam pod nosem:baffled:o sorki raz bylismy z Kondziem:sorry:
milego dnia:-)

reklama
Dzień Dobry,

Pogoda piękna, już po zakupkach i jakby to było już regułą sprzeczką z R, co weekend to samo, chyba musimy od siebie odpocząć, bo oboje zginiemy, albo sobie strzelę w łeb, albo jemu :wściekła/y:. Wczorajszy reset się nie udał, gdyż kolega pod pantoflem swojej kobiety dostał zezwolenie na napicie się kawy z kumplem i nakaz powortu przed 22:00, efekt taki, że R koło 23 był już w domu, a dziś jest wściekły...pojechał na myjnię umyć samochód, liczę na to, że nie będzie się spieszył :dry:...ooooo, już jest :dry:

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA ŻYCZENIA, KWIATKI I CIACHA ;-):-)

Beata, tak zostawiam Ami samą w łóżeczku :tak:

Szopek, :-D:-D:-D, Ty przodownico pracy :-D:-D:-D

mamita, Amelcia w ciągu dnia zasypia tylko na mnie, w wózku kiedyś zasypiała na spacerze, teraz to zapomnij, za dużo ciekawego się dzieje na dworze, że by warto było zasnąć :no:, a w łóżeczku nie zaśnie, bo za bardzo korcą ją wyjętę szczebelki, które w ciągu dnia wyjmuję :tak:

cosmo, Mothercare jest także w Polsce :tak:, jak nie będziesz mogła znaleźć u siebie to postaram się kupić dla Was i przesłać jak będziesz chciała :tak:

Cześc Dziewczyny!
Mieszkanko wysprzatane-naawet jedno okno umyłam, ide jeszcze ziemniaczki obrac. Zuzka zasneła, z Tata lepiej. Ma apetyt więc gotuje dla niego żeberka w kapuście;-):-)
Popołudniu pojedziemy do niego, a potem moze nad jezioro chociaż sie przejść bo cały tydzień szpital-dom. A w poniedziałek jeszcze mamy kontrole u neurologa-80km od nas:baffled:Mam nadzieję że nie bedzie gorąco bo musimy wyjechac w samo południe.:wściekła/y:

Narazie lecę bo mam wene do sprzatania -może jeszcze boazerię umyję:confused:

Zapomniałam Wam Hiciora powiedzieć;-)
Wczoraj byłam u Taty do 20 -przyjeżdżam wchodze do domu sama oliwka pachnie-a Mój A. wykąpał Zuzkę:szok::szok::szok: I potem mówi do mnie że mam go nauczyc jeszcze kaszkę robic:szok::-):-):-)
Chyba ta premia w pracy dobrze na niego wpłynęła:-p

mamita, super, widzisz wszystko zaczyna się układać i z Tatą lepiej i nareszcie Twój A chce zajmować się na całego Zuzką, super, nic tylko się cieszyć, ale najlepiej w ukryciu, by A nie stracił za szybko zapału ;-):-p:-)

A ja poprasowałam ciuszki Ami, nasze jeszcze leżą i czekają na swoją kolej :sorry2:, Amelcia spała z R ze 2 godziny, najpierw obserwowała jak tatuś gra na x-box'ie a potem zasneli razem :-)

Kwiateczek - zawsze możesz zacząć, ja wróciłam na studia po 8 letniej przerwie:tak:

Mój mały sam nie zaśnie, muszę być obok. Ale ostatnio jest postęp - czasami chce do łóżeczka i tam zasypia, bo zwykle to ze mną . Zresztą przez niego wyniosłam się z naszej sypialni:baffled: a na spacerze śpi w wózku, ale musi być baaaaardzo zmeczony a otoczenie baaaardzo nudne. Komedia jest w samochodzie - bo najczęściej zasypia wtedy gdy nie powinien, bo zaraz np wysiadamy i oczywiście jest strasznie obrażony ze go budzimy

A tak a propo - czy jest tu ktoś z Wrocławia?

Ostatnia edycja:
Witam. Mam jeszcze jakąś godzinę do wyjazdu więc lukam. Postaram się zaglądnąć na wakacjach.

Z zasypianiem u nas jest tak, że ja Natalkę usypiam na sobie. Jak zaśnie to ją transportuję do łóżeczka.

Pozdrawiam. Do sklikania.

Kwiateczek - zawsze możesz zacząć, ja wróciłam na studia po 8 letniej przerwie:tak:

Mi minelo 10 i nie wiem czy mi sie chce ale pewnie jak wrocimy do Pl to kiedys trzeba bedzie:baffled:teraz po studiach jest cienka kasa a co mnie czeka po sredniej:confused::dry:i we wiosce:no:

Dotkas Twoj powinnien zwrocic uwage jacy sa ulegli mezowie:-D:-D:-Da nieze nic nie wyszlo z wypadu:sorry2:swoja droga to biedny,tak sie napalil pewnie:baffled:

Kondzio spi sam w lozeczku ale tez mnie kosztowalo nauczenie:baffled:przy jego placzach nocnych spal z nami miesiac a ja jak zwykle wogole w koncu powiedzialam dosc:dry:i probowalam,probowalam i i tak sie budzil:baffled:tak naprawde spi cale noce od kiedy bierze te syropy od pani alergolog:tak:juz po pierwszej dawce i nawet w dzien bite 2 godz:tak:raz nawet 3.5:szok::szok::szok:spiaczka.w nocy zdarza mu sie obudzic,czasem jeszcze jesc:sorry2:ale od kilku dni nie je;-)za to smoka ma cala noc,szkoda mi go zabierac teraz bo zeby ida i mu to pomaga:sorry2:jak mu w nocy wypadnie to sie budzi a ja posmakowalam w koncu spania i.....:sorry2:ale za to dwojka mu troche krzywo idzie:baffled:pomyslimy niedlugo co zrobic:tak:
oki ide spac
a byla u mnie kolezanka,nie dawno pojechala:tak:ta chora na raka piersi co kiedys pisalam:-(jest w polowie chemi i guzy sa o polowe mniejsze:tak::tak::tak:dobra wiadomosc,zobaczymy jak sie skanczy,jeszcze 5 dawek:baffled:biedna jest taka,tak mi jej szkoda,tyle przechodzi zamiast cieszyc sie zyciem:confused::confused:oby wszystko sie dobrze skonczylo,nie bylo przezutow:confused:

oki ide

reklama
Witam niedzielnie :-)
Mam taką alergię że nie nadążam z chusteczkami, leje mi się z nosa jak nigdy
Wczoraj sie zeźliłam... pojechałam kupic grila elektrycznego i wagę do Euro i co? koles mówi, że tylko co na sklepie czyli aż po 2 sztuki wszystkiego co mnie interesuje a jak chcę coś innego to mam przez neta zamówić i po 2 dniach do odbioru w sklepie... no a jak mam zamowić jak nie mogę obejżeć :baffled:
Co za wiocha, we Wrocku nigdy się z czymś takim nie spotkałam...

A tak a propo - czy jest tu ktoś z Wrocławia?

Oj dużo osób bo i Aurelia, Ha-nn-ah, Keyko i do niedawna ja (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam)

JUtro muszę do wrocka jechać wycofac karty dzieciaków z przychodni bo skoro już nie wracamy to nie ma sensu aby tam były a że Michaś zdrowy to go we wtorek zaszczepię no i jeszcze muszę podbić książeczkę zdrowia bo mój szanowny mąż stwierdził, że on nie ma czasu a bez tego ani rusz :baffled::baffled::baffled:

ech i jeszcze wczoraj kupiłam młodemu skarpetki w H&M i dopiero dzisiaj się kapłam, że ta pinda nie ściagła zabezpieczen wrrrr musze jechać raz jeszcze ale to jak grila będe odbierać

a tak w ogóle to miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry