reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

Mój humorek dziś średnio- ni to kiepski ni to dobry, jakoś tak dziwnie :dry:

Migotka, to się mężuś naczeka :-D:-D:-D

cosmo, grill super :tak:...Kochana nie płacz, chociaż może czasem warto popłakać, bo lepiej się robi, szkoda tylko, że przy tym płaczu musisz tak cierpieć :-(

mamita, straszne...bardzo mocno ściskam

reklama
dzień dobry :tak:
Dotkass, szybciutko z szerokim uśmiechem złóż swojej Amelci życzenia imieninowe...
1269.jpg

Zwolinka, a Tobie wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek...zajrzyj czasem do nas, a jeśli zaglądasz, to skrobnij coś...

Mamita, mam nadzieję, że neurolog sie mylił we wcześniejszych diagnozach i Zuzia szybciutko będzie mówić...uważajcie na siebie podczas drogi...a tacie duuuuużo zdrowia...trzymaj się kochana

Cosmo, przytulam Cię bardzo mocno...wszystko z Tobą TAK...

przyjazn.1235213462.enjtqolibevfap97n1g3nq1g46.jpeg

a ja mam dzisiaj dobry humorek, chociaż jutro czeka mnie wizyta na komisariacie policji...otóż w nocy z czwartku na piątek ktoś nam na parkingu przypierniczył w samochód i załatwił tylny lewy bok, tak, że aż drzwi się otworzyły i całą noc samochód stał na parkingu niezamknięty...nasz parking ma zakaz wjazdu pojazdów innych niż mieszkańców bloku, ale ktoś postanowił ten zakaz złamać...i gdy wracaliśmy z grilla (po opiciu nowego samochodu szwagierki) na parkingu na naszym miejscu stał obcy samochód, więc postawiłam autko w iinnym miejscu i coś mi podpowiadało, zeby zapamiętać nr rej., nie wiem czemu, ale naprawde czułam, ze muszę...no i w piątek okazało, się czemu :baffled: po pracy pojechałam na policję, zgłosić sprawę i szukali szukali, aż wczoraj po południu dzwoni do mnie policjant, ze jest samochód, jest sprawca i się przyznał...:tak: cieszę się, na razie tym, ze ktoś zostanie ukarany, bo nie wiem jeszce czy uda się całośc szkody ściągnąć z jego ubezpieczenia....

a ja mam dzisiaj dobry humorek, chociaż jutro czeka mnie wizyta na komisariacie policji...otóż w nocy z czwartku na piątek ktoś nam na parkingu przypierniczył w samochód i załatwił tylny lewy bok, tak, że aż drzwi się otworzyły i całą noc samochód stał na parkingu niezamknięty...nasz parking ma zakaz wjazdu pojazdów innych niż mieszkańców bloku, ale ktoś postanowił ten zakaz złamać...i gdy wracaliśmy z grilla (po opiciu nowego samochodu szwagierki) na parkingu na naszym miejscu stał obcy samochód, więc postawiłam autko w iinnym miejscu i coś mi podpowiadało, zeby zapamiętać nr rej., nie wiem czemu, ale naprawde czułam, ze muszę...no i w piątek okazało, się czemu :baffled: po pracy pojechałam na policję, zgłosić sprawę i szukali szukali, aż wczoraj po południu dzwoni do mnie policjant, ze jest samochód, jest sprawca i się przyznał...:tak: cieszę się, na razie tym, ze ktoś zostanie ukarany, bo nie wiem jeszce czy uda się całośc szkody ściągnąć z jego ubezpieczenia....

[/FONT]

Super, że tak się rozwiązała szybko sprawa :tak:

Bry... młody budził mi się w nocy z 5 razy i za każdym razem był bez pampersa :szok: spadał mu... ale się nie zesikał :-) no i 2 razy pobudka na jedzenie... ale i tak nie spałam więc różnicy mi to nie robi... miałam jechać dziś złożyć pozew o separację, ale... pojadę chyba za 3 tyg dopiero.. akty małżeństwa i uridzeń dzieci mam we Wro... musze się z kumpela umówić bo u niej w garażu przechowujemy wsjo... i znowu się wsjo odwlecze...:-(

Witajcie.

Mamita, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, zarówno z Zuzią jak i z Tatą.

Cosmo, ciężki masz teraz okres, ale my baby jesteśmy silne, chyba między innymi po to, by radzić sobie w takich sytuacjach.

Wczoraj Iga się wyszalała w parku, gdzie spotkałam się z Mm :-) Ania mały żywiołek :happy2: Ogólnie dziewczyny są super :-) Może jak Mm pozwoli, to wkleję jakieś wspólne zdjęcie na zamkniętym.

Dzień dobry, wpadam tylko na chwilę Was pozdrowić. Mam dziś dużo pracy i nie mogę zaglądać na BB, a gdybym się pojawiła, proszę mnie stanowczo wyprosić ;-)

reklama
anusiasac, już zmieniłam datę :tak:;-)

cosmo, będziesz miała czas, by albo przemyśleć jeszcze, albo dokładnie wszystko dopracować, czyli, wypisać co powiedzieć adwokatowi, w sądzie i co napisać w pozwie :tak:, a może dlatego los tak to odwleka, bo trzyma dla Ciebie coś w zanadrzu :-);-):tak:

Ola, na mnie nie licz, ja nie wypędzę :no: ;-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry