reklama

Majóweczki 2008

Dzięki.:zawstydzona/y:

kwiateczek a Kondzio ma stwierdzona alergię czy tylko podejrzewają? nasz lekarz rodzinny stwierdził że Zuzia też jest alergiczką i kazał dawać ketotifen. Powiedział ze na pewno jest uczulona na roztocza albo kurz. Dawałam tylko 2 m-ce bo wszyscy się dziwili na jakiej podstawie tak uważa. Zuzia miała długi czas katarek chyba ze 3 tyg. a on że to na pewno alergia:baffled:
stwierdzona tylko ale po tych syrop zaczal przesypiac noce:tak:wczesniej nie przespal nigdy calej:no::no::no:czyli leki sa trafione,na to wyglada:tak:zobaczymy jak sie skoncza CO BEDZIE:confused:

Oj, bidny ten mój mąż, materac ma gwarancję na 25 lat!!! hahaha :-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

WITAM:-) MY WCZORAJ MILO SPAEDZILISMY POPOLUDNIE
przyszly do mnie 2 kolezanki z dziecmi i mezusiami:tak:dzieci kapaly sie w basenie:tak:
Kondzio wlasnie jezdzi chodakiem:baffled:spodobal mu sie.sam wchodzi do niego:-D:-D:-D
lece bo czynsz zapomnialam zaplacic w piatek:baffled:

reklama
Cześć ;-)
U mnie humorek średni. Mielismy wyjechać o 12 do lekarza ale szwagier pożyczył auto i nie wiem o której pojedziemy ale mam nadzieję że zdążymy bo na wizyte czekaliśmy 2 m-ce:baffled:Zuzka zasnęła sobie jeszcze a ja myślę zajrzę na BB:-)
Dziekuje Wszystkim za słowa otuchy -mam nadzieję że jak tata zacznie rehabilitację to będzie chodził:confused:
znowu siedzę i płaczę... bosz co ze mną nie tak... :baffled:
Współczuję Ci ale jestem z Toba -mam nadzieję że wkrótce wszystko się ułoży. Przydałby Ci się jakiś wypad do pubu z koleżankami, albo fryzjer-zawsze mnie to pomagało. Jakaś ucieczka chociaż na chwilę...:blink:

A ja jutro idę do fryzjera, znów przyciemniłam włoski sama, bo nie mogłam wytrzymać, chciałam iśc do fryzjera i zrobić od razu wszystko, ale moja jest na urlopie właśnie do wtorku, więc nie dałabym rady, gdybym nic nie zrobiła, więc jestem znów "ciemna" ;-):-p:-), a fryz zmieniam jutro :tak::-)

My byłyśmy na zakupach - na placu, w spożywczym, w mięsnym, w piekarni i na poczcie. W połowie drogi zaczęła się awantura, bo przecież ile można siedzieć w wózku :dry: Upociłam się jak mysz, ale wszystko załatwiłam.

Czasem czytam inne działy na forum i niekiedy ręce mi opadają. Na wątku o wychowaniu laska twierdzi, że trzeba izolować dzieci zdrowe od niepełnosprawnych, bo to opóźnia rozwój zdrowych dzieci. Dżizas, skąd się tacy ludzie biorą :no: Jak ona wpaja dziecku takie rzeczy, to nic dobrego z tego dziecka nie wyrośnie.

Ostatnia edycja:
cosmo, fotki wkleję napewno, ale na zamkniętym raczej :tak::-)

Migotka, no coś Ty, aż się we mnie zagotował niesmak do ludzkiej niechęci :wściekła/y:, jak tak można, zastanawia mnie, co będzie, gdy ona- matka na stare lata nie będzie w stanie zrobić koło siebie i trzeba będzie podmywać ją i prowadzać pod rękę, bo będzie niepełnosprawna? zapewne wszystkie możemy odpowiedzieć sobie na to pytanie jednakowo :no:

Cześć:-) Byliśmy u neurologa. Zaleca dalszą rehabilitację, bo Zuzia ma częściowy niedowład prawej strony. Do Taty jadę jutro z nim posiedzieć do południa a Zuzka do Cioci na służbę;-) Dzwoniłam do mamy -niestety Tata musi leżeć w pampersie-podczas gdy mama jest w pracy i nikt z Rodziny akurat nie może przy nim siedzieć. Pielęgniarki nie mają czasu podejść i podać podsuwak:szok::wściekła/y:
Muszę rachunki poopłacać, iść do lekarza po skierowanie na posiew moczu znowu:baffled:

mamita na fryzjerów to ja uczulona jestem :-D poważnie byłam setki razy i tylko raz zadowolona
:-D:-D:-D
Ja mam swoją fryzjerkę i nie muszę jej mówić co ma robić -ona zawsze jak zrobi to jestem zadowolona. Też jest teraz na urlopie:baffled:

A ja jutro idę do fryzjera, znów przyciemniłam włoski sama, bo nie mogłam wytrzymać, chciałam iśc do fryzjera i zrobić od razu wszystko, ale moja jest na urlopie właśnie do wtorku, więc nie dałabym rady, gdybym nic nie zrobiła, więc jestem znów "ciemna" ;-):-p:-), a fryz zmieniam jutro :tak::-)
Też chcę sama zrobić jeden kolor dla odmiany-bo ciągle pasemka. Zobaczymy co wyjdzie.:confused::sorry2:Zawsze troszkę taniej będzie;-)
Chciałabym, kiedyś zobaczyć Twoje fryzurki-raz ciemne raz jasne:-D

Migotka aż się wierzyć nie chce -ta baba musi chyba być z wiochy-(bez obrazy dla ludzi mieszkających na wsi, ja sama mieszkam na takowej). Z tego co wiem to np. trudno dostać się dzieciom zdrowym do szkoły integracyjnej a jest wielu chętnych.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry