reklama

Majóweczki 2008

Mamita mam nadzieje, ze to bledna diagnoza i Tata wyzdrowieje

Z Zuzia chodzisz na rehabilitacje czy masz z nia sama cwiczyc w domu???

Zapomnialam ,ze Ania miala isc na kontrole do lekarki od rehabilitacji jakies 2 mce temu. Musimy pokazac sie tez do rehabilitantki bo kazala przyjsc jak juz Ania bedzie chodzic.Wydaje mi sie, ze tez ortopeda mowil cos o wizycie jak juz Ania bedzie chodzic.

reklama
Dzień Dobry

U nas pada przeokrutnie, ale jest cieplusio. Powiedzcie mi czy Wasze maluchy budzą się jeszcze w nocy na jedzenie...? BO Michał tak... a dają mu na noc wystarczająco dużo jedzenia... wiem bo nigdy nawet do końca nie zje... a już koło 12 i koło 4-5 rano budzi się na am... i nie oszukam go zadną wodą, bo jak mu się daje napić, to za 5 minut jest straszny wrzask... Łakomczuszek mały i przez to duża puszka Bebilonu starcza mi na 4 -5 dni ostatnim czasy... Majka też najchętniej jadłaby tylko mleczko...

Dzień Dobry,

U nas pogoda też średnio ciekawa, jakby powoli jesień się zbliżała, noce już zimne strasznie, nad ranem też ziąb,teraz słońce próbuje się przebić, ale kiepsko mu to idzie :baffled:

mamita, przykro mi z powodu Taty, a raczej z powodu nie kompetentnych pracowników służby zdrowia, każdy mówi co innego :wściekła/y:...co do włosków, ja już dawno nie robiłam pasemek, baleyage czy czegoś w tym rodzaju :tak:

cosmo, Ami nie je już od dawna w nocy, ale w ciągu dnia je dość dużo, bo na śniadanie kaszkę- paćkę ok 200 ml, do tego kropka chlebka z masełkiem, albo dodatkowo z szyneczką,potem podjada cisteczka Hipp, lub paluszki juniorki, drugie śniadan ie to danonek, na obiad cała miska zupy, lub drugiego dania, zależy co zrobię, na podwieczorek owocki i w między czasie jakieś cisteczka i paluszki, trochę podgryzie obiadu od nas, na kolacje tylko mleczko 180 ml, czasem wypija tylko 150 ml, a i dużo pije w ciągu dnia herbatek, soków lub wody, na noc jak się budzi to tylko wodę pije, ale już żadko :tak:

reklama
hej dziewczyny

mam wolne ale nie moge sie znalesc dzis siedze w domu bo pada i maly tez pokasluje wiec nie ma co robic...

moj maz pojechal robic zdjecia do strony internetowej i nie wiadomo kiedy wroci..:dry::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry