Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej,
kwiateczek - no może niedługo brzuszek ciążowy będziesz miała. Słodkości wtedy będą usprawiedliwione. Ja też ostatnio nie potrafię sobie ich odmówić![]()

kwiateczek, ja też jak chodziłam w ciąży to lody jadłam hektolitrami, więc może teścik zrób Kochana, jakby co to więcej czasu na przygotowanie się psychiczne na drugiego Kondzika;-)
dziubek, a jak się robi taki peeling z kawy???
jak by byl drugi Kondzio to by byl ale lepiej nie,nie jestem gotowa i pelna sil

wspolczuje
a co do przedszkola to pamietam ze Vaneska miala isc
szkoda ze jeszcze nie poszla ale nie myslalam ze az bedzie plakac
tutaj dzieci nasze nie za bradzo chca chodzic
oczywiscie nie wszystkie
moj Kondzio tez jak wparowal na ta play group to od razu do dzieci

Zuzka zasnęła więc ide robic koło siebie a potem za obiadek. 

...tak, tak, dobrze myślicie: Pszczółki", ratunku!!!!! ja już nie mogę
Amelcia się dziś zbuntowała i stwierdziła, że nie będzie spała, od rana, jak się obudziła o 6:30 jeszcze nie spała
, jak nie śpi koło 11:00 to masakra jest cały dzień, a we mnie dziś coś pękło i się poryczałam, że nie daje sobie rady :-(, chyba muszę gdzieś wyjść do ludzi 

, a brak wody...koszmar, myślałam, że już tak nie ma, przy dzieciach to musi być bardzo męczące, oby Wam się udało coś wskurać w tej sprawie 

, a wesela nie robimy, bo ja za najważniejszy ślub (i jedyny jak narazie, a może na zawsze ;-)
) traktuje nasz cywilny, wtedy było pzyjęcie, drugiego nie mam zamiaru robić, chyba że na ogródku, jako imprezę barbecue
:-)
Caly kosciol byl jej,wszyscy sie z niej smieli
.Najbardziej podobalo jej sie tam krzyczec bo fajne echo sie rozchodzilo.
Katastrofa
Ale uprzedzilam wczesniej ksiedza ze mam ruchliwe dziecko,zreszta sam zdazyl ja poznac jak bylismy zamawiac chrzciny i wtedy nas "wygonil" do domu mowiac "'idzcie juz ,idzcie"

Oczywiscie nie obylo sie bez komentarza ze nie mamy slubu koscielnego,chcial nas namowic,wypieralam sie ze nie mam bierzmowania to mowi ze w 2 tyg bede go miala,a jak powiedzialam ze tata mi zmarl nie dawno i tak jakos nie spieszno mi z tego powodu to powiedzial ze wesela robic nie musimy przeciez,a najwazniejsze jest to co przed Bogiem powiemy.Ale i tak oczywiscie slubu nie wzielismy......Wogole to ksiadz smieszny,mowi do mojego Roberta ze mu wspolczuje miec tyle bab w domu 

przedwczoraj z nim siedziala i jeszcze zanim wyszlam do pracy dala mu zimna parowke z lodowki

a wczoraj wszystko ok a potem dzwoni od siebie z domu czy odbiore Adasia bo zabrala go do siebie bo musiala isc zakupy zrobic

jak ja to uslyszalam to myslalam ze udusze ja przez tel.. dziecko chore na antybiotyku goraczkujace wyszla z domu i wziela do siebie bo zakupy

moja mam to gatunek ludzi bezmyslnych i nieodpowiedzialnych
:dziekuje Bogu ze ja sie uchowalam i jestem zdrowa