reklama

Majóweczki 2008

Tak na stare moje mieszkanie wrocilam.Wiecej szczegolow na odp wateczku ;-) Psychicznie dzieki temu czuje sie lepiej .Dziewczynki moje zdrowe,Klaudia rozrabia,bije Vanesske,wogole nie pozwala sie nikomu do mnie zblizac bo zaraz wszystkich odgania i leje po mordzie.:-D:-D:dry::dry: Nie mam na razie zadnych zdjec na kompie bo nowy itd.Jeszcze na dwa dni nam gosciu go zabierze i po instaluje jakies tam programy ale juz bede z Wami :tak: Tak sie ciesze z tego :-)

reklama
Dzień Dobry,

Amela znów noc z nami, a my w sumie noc z głowy, chociaż i tak lepiej było niż wczoraj. Pogoda u nas pochmurno, rano była mgła dzięki czemu jet rześko i ciepło, zero wiatru, Amela nie ma dziś temeratury, więc pójdziemy na krótki spacer, tym bardziej, że musimy na bazarek po jakieś warzywka na obiadek :tak:

Iwonko, och boszzzzzzzzz...nareszcie, super, że już jesteś z nami, już nie zostawiaj nas na tak długo :no:, wogóle nie zostawiaj :no:, pamiętać o Tobie jak najbardziej pamiętamy, tymbardziej, że wchodząc na zamknięty Twoje zdjęcie i dziewczynek witały nas uśmiechem. Mi też umknęło gdzieś, że się przeprowadzasz, pamiętałam o popsutym kompie i pisaniu z komórki z nami i nagle ciszzzzzzzzzzzzza, taka długa...oj dobrze, że już jesteś!!! :tak::-). A co u nas??? hmmmm, streszczać nie ma co, bo tak żadko pisałyśmy, że :szok:, a każdy temat ważniejszy nadal się ciągnie i co rusz wraca, więc nadrobisz, zupełnie jakbyś przestała oglądać przez kilka miesięcy "Modę na Sukces", po dwóch odcinkach i tak zaczaisz o co chooooooooooo ;-):-D:-D:-D

hej dziewcyzny

ja juz wstalam... musialam bo dziecku leki zaaplikowac no i jesc zrobic sobie bo umieram z glodu... ubieram malego i sobie siedzimy... a kto ze mna kawke wypije??

u nas noc ok adas spal ladnie cala noc .. tylko ja nie moge sie dzisiaj obudzic u nas pochmurnoi jakos tak dziwnie..

Witajcie.

A u nas leje :dry: Ja siorbię kawkę, a mała jeszcze śpi.

Mamita, ode mnie też najlepsze życzenia urodzinowe (wolę zawczasu, żeby nie zapomnieć :-)).

Iwonka, to znaczy, że teraz nie macie ogródka? Dziewczynki się już przyzwyczaiły? Bo przedtem to mogły hasać do woli :tak: I wybacz, że tak Cię od razu do roboty chcę zagonić :-p;-), ale trzeba usunąć jeden temat - jakaś laska nam założyła wątek o konkursie bebiko.

Witam sie i ja:-)
Ja juz po kawusi.
Iwonka no to do pracy:-D:-D:-D
u NAS COS SIE CHMURZY ale chyba idziemy do sklepu.Wczoraj maly przeszedl cale miasto na nogach:-)ale sie zmeczyl.nie chce mi siedziec w wozku,wstaje co mnie przyprawia o zawal,a najgorzej jest na swiatlach bo odrazy wstaje do guziczka:no:wzielam go wiec bez wozka,zalozylam paski(zalozyl bez gadania)i poszlismy.Wieczorkiem juz nie zajzalam bo brat przyjechal z kwiatkami:-)pierwszy raz:sorry:i siie goscilismy do wieczorka.nawet bylo milo,imieniny zeszly calkiem calkiem.Kondzio tylko zbojowal jak nigdy,wstal juz o 6 ran,jak na zlosc:dry:cos w niego diabelek wstapil:baffled:oki lecimy bo moze bedzie padac.milego dzionka

Witam majoweczki :-) I u nas pogoda taka sobie,slonca nie ma...
Migotka ogrodek tez tu mam wiec spoko :-)Nasz budynek jest na kilkanascie rodzin ale taki samotny i ma tu kilka rodzin dzialeczki przy domu,ja takze ja mam .Jest tez wielka łąka ,jak ja to mowie.Oprocz tego niestety 3 pasmowa ruchliwa ulica i za oknem masarnia............ale jest mi tu lepiej i dziewczynki maja swoj duzy pokoj teraz.
To lece do roboty ;-)

Witam i ja. Od rana byłysmy na rehabilitacji potem zakupy i obiad na gwałt. Troszke ogarnęłam mieszkanko Zuzka zaraz kończy drzemke -wczesniej nie miała kiedy drzemać. Od jutra będe pomagać Siostrze w kuchni przy żarełku bo w sobote chrzciny-i jestem chrzestną;-)Więc nie wiem czy jutro dam rade sie odezwac bo jeszcze na 18 msza za Tate. A w sobote imprezka;-);-):tak:

hej witam wieczorkiem,
dzieciaki juz śpią, wiec mam 5 minut dla siebie, dzień minął jak każdy, praca, dom, dzieci itp. Jutro wieczorkiem idę na imprezkę - wieczór panieński kolezanki z pracy, oj mam nadzieję, że będzie fajnie, tylko mój T jest naburmuszony no ale cóż to imprezka tylko dla bab.
Pozdrawiam wszystkich, dobranoc

reklama
Madzia, życzę udanego panieńskiego, wybaw się Kochana, a swoim T się nie przejmuj, w końcu oni chyba częściej balują niż my, a nam też się w końcu coś od życia należy;-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry