reklama

Majóweczki 2008

hej dziewczyny

Ja sie dokladam do zyczen dla Kwiateczka i mamity,....

my dzisaj wstalismy pozniej bo nareszcie weekend a teraz pije kawke i zaraz zjem sniadanko kto dolacza??

wczoraj wreszcie wyszlam wieczorem z kolezankami bylo fajnie dobre takie spotkanie maly spal jak przyszlam a mezus ogladal film i czekal na mnie..

a dzis jest na egzaminie na 2 studia z programu unijnego...

a ja po sniadanku biore sie za sprzatanie bo narazie tylko tak ogarniete.. a zostalo mi poodkurzac i umyc podlogi..

zycze wam milego dnia:-):-)

reklama
Wiecie co ale gapy z nas az wstyd! Otoz 16 wrzesnia wszystkie skladaly zyczenia mamicie a jak sie okazalo dzis ma swieto a wtedy 16tego Kwiateczek miala imieniny i zyczen nikt jej nie zlozyl:sorry2:

A wiec spoznione naj naj naj dla Kwiateczka
BOU08_309.jpg

Iwonka dziekuje:tak:nic sie nie stalo;-)sama zapominam o naszym swietujacym watku:sorry2:
Kamilka;-)

Witam
wczoraj wrocilam po 23ej nie moglam spac.caly czas mysle o moich oknach:baffled:tzn jak je latwo otworzyc i Kondzio juz dwa razy przysunal sobie to krzeslo to jakies auto:baffled:zglaszalam agencji ale ten facet jest normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:mieli wymienic na okbna a potem sie wycofali ale teraz to ja sie juz poprostu boje:dry::no:musze zadzwonic po weekendzie znowu bo mam koszmary normalnie:baffled:Ten nowy dom o ktorym kiedys wspomnialam bedzie dopiero na koniec listopada,tyule czasu ale co jesli cos z nim bedzie nie tak:baffled::confused:czekam na niego ale tyle czasu jeszcze:no:
Do tego Kondzio cala noc strekal:baffled:co juz bylo lepiej to znow cos:-(
oki koncze kawusie i idziemy na spacer.cos pochmurno ale chociaz troche by sie przewietrzyc;-)

Iwonka, no jasne że je pamiętam....Super! A wiecie, ja też w tym miesiącu robiłam test ciążowy. Bo szansa była. Ale uffff, dostałam okres. Znów świat by się wywrócił do góry nogami!

Kamilka, ja już posprzątałam, teraz się do pracy szykuję.:baffled:Dziś do 21 pracuję, Mikuś śpi u Babci dzisiaj.

Aurelia wspolczuje ja mam wolne bo u mnie od pon do pt wiec chociaz mam weekendy wolne..

Wiecie co ale mi sie nudzi poprostu mnie nosi wybralabym sie gdzies.. ale maly chory i kurde nie bardzo chociaz ladnie na dworzu.. jestem tylko zmeczona tak ogolem spraw siedzeniem w domu i praca...

Dzień dobry. Poczytuje Was codziennie ale albo czasu mi zabraknie na odpisanie albo chęci.

kamilka - Głosik już oddany :)

iwonka - Witaj po tak długiej przerwie.
Co do tej zmiany liter na klawiatuzre, chodzi chyba dokładnie o zamianę z-y to wystarczy nacisnąć Shift i Alt albo ewentualnie włąćzyc na nowo komputer, przynajmniij u mnie tak jest.

Oczywiście dla Kwiateczka spóźnione zyczenia a dzis dla mamity :)

Mojej Klaudynce po 3 dnich katera ładnie minął to znowu dziś mnie coś bierze :-/

Kwiateczek - przyjmij spóźnione życzenia. :-)

rose-petal-cupcakes_slideshow_image.jpg

Iwonka- naciśnij ctr shift

Miku wcale w dzień wczoraj nie spał, na spacerze rozrabiał aż go miałam ochotę zostawić ( wkładał kamyki do ucha, sypał na głowę i za koszulkę ziemie z kretowiska). Aż się poryczałam na tym spacerze bo już naprawdę sił nie miałam. Potem w nocy płakał nosiłam go z godzinę chyba, lulałam. Usnął a nad ranem powtórka z rozrywki.
Dziś dzień jak co dzień . Poszliśmy po zakupy, puściłam go z wózka i on złapał taki ten znaczek peace od marcedesa i go tak odgiął do dołu , myślałam,ze odpadnie, mało zawału nie dostałam. Odgięłam z powrotem, bo on jakiś dziwny ruchomy był, albo stał się dzięki nam ruchomy, nie wiem:dry:. Teraz Młody usnął a ja sie patrzę na ten burdel domowy, jak zacznę sprzątać to ten się obudzi, żyć w takim chlewie- bezcenne. Co wczoraj sprzątnęłam to ten za mną leciał i wywalał z nawiązką (np.wrzucił mi szampon do kibla*).
P. nie ma przez cały łikend ( pt-pon) , buuuuuu.Sama z malym szogunem.

a propos szamponu*. Jaki kupujecie dla dziecka, bo mamy 2 w 1 , mydłoszampon:-p. Z racji , ze włosy mu się rzuciły i zaczyna być jest co myć to chciałam coś kupić na tą okazję.

Witam,

Siedzę właśnie z maską na twarzy. Robię się na bóstwo na weselicho. Dobrze że mała śpi bo by się przestraszyła. Ja osotatnio pusciłam swoją kasetę z wesela koleżance i Zuzia oglądała. I wiecie że mnie na niej nie poznawała:szok: Pokazywała tatę babcie dziadzia a jak mówiłam pokaż mamę to wskazywała na mnie w realu a nie na ekran. Wesela miałam 2 lata temu no ale tapeta swoje robi:-D

A ja niewyspana jestem. Mała budzi się często w nocy przez te trójki. Już wczoraj dałam jej na noc nurofen ale nic nie pomógł:-(

dziubek, a jak się robi taki peeling z kawy???

Bierzesz kawę fusiastą mieszasz z płynem pod prysznic i wcierasz. Rewelka. Tylko wanna później do mycia:tak:

Klaudia dzis poszkodowana,wyrznela orla,i poleciala jej krew z warg i nosa,potem znow powtorka a na koniec wpadla w drzwi.

Dla gornikow
[*]
Klaudusia to niezły urwisek. Dobrze że nic powarznego się jej nie stło:tak:

Migotka - ja też dzisiaj na weselicho idę. O 16 też ślub. Pewnie o Tobie pomyslę jak wejdę do Kościoła o tej samej porze;-)

A wiec spoznione naj naj naj dla Kwiateczka
BOU08_309.jpg

Oraz wszystkiego naj naj naj z okazji dzisiejszego swieta mamity
BOU06_45.jpg
Najserdeczniejsze życzenia dla Was dziewczyny:-):tak:

Kamilka - głos oddany:tak:

HEJ
jestem żyję, kradnę komus własnie neta :-D

dołączam się do życzeń dla mamity i kwiateczka :tak:

Migotka nasz perkusista kończy karierę, dzisiaj jeden z jego ostatnich koncertów a mnie na nim nie ma :wściekła/y:

reklama
Dzieki dziewczyny za zyczenia:tak:
Dziubek,Migotka bawcie sie dobrze:-);-)
Cosmo grunt bys z nami pisala:-D:-D:-D:sorry:
Szopek ja mam Himalaya herbals:-)Gentle baby shampoo:tak:kupilam go w Polsce latem jak bylismy.Co prawda myje mu wloski raz w tyg bo nie ma za bardzo co,ogolony jest:sorry:jest fajny,w aptece byl tylko jeden i tak do nas trafil:sorry:
Kamilka nie moge cos tej strony otworzyc:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry