reklama

Majóweczki 2008

reklama
hej witam
dzięki za życzenia na imprezkę, udała się świetnie a T spuścił z tonu, chyba coś zrozumiał. wróciłam do domku po 2 w nocy, oj.... cięzko było wstac do Rity o 6.30 no ale cóż...nie ma litości.
Jak doszłam do siebie to pojechaliśmy z dzieciakami ( cała 3 trójką) do parku linowego w Dolinie Charlotty pod Słupskiem - fajna sprawa ale nie zjeżdżałam bo trzeba było czekać godzinę w kolejce a Zuzia się bała. Poszliśmy za to do małego zoo i na plac zabaw, fajnie było, słonecznie i cieplutko.

Pozdrawiam wszystkich

Szopek ja mam Himalaya herbals:-)Gentle baby shampoo:tak:kupilam go w Polsce latem jak bylismy.Co prawda myje mu wloski raz w tyg bo nie ma za bardzo co,ogolony jest:sorry:jest fajny,w aptece byl tylko jeden i tak do nas trafil:sorry:

Ja też myłam raz na tydzień, ale Miku ma teraz jazdę na wcieranie piachu w głowę , więc codziennie ostre mycie.
Znalazłam w necie ten szampon, pierwsze słyszę ale wzbudza zaufanie
Madzia- cieszę sie ze imprezka udana. Och, jak ja bym gdzieś wyskoczyła.

Póki co dzień udany, ani razu nie wyszłam z siebie, pełen luzik, dziecko spało 3 godziny. Miło.

Ostatnia edycja:
Ja wpadlam wieczorkiem na sekunde.Jesli chodzi o szampon to ja swoim dziewczynkom myje wlosy tym z Rossmana babydream zel do kapieli i mycia wlosow,
145_01_8051.jpg
wlosy sa po nim mieciutkie i fajnie sie pieni,

uzywam rownierz nawilzanych z tej serii.Polecam.
646_04_3077.jpg

A teraz zmykam ,mielismy goscia,popijalismy piwko.Ja tam sie klade spac a malzonek bedzie gral.....
Klawiatura sie naprawila sama po wlaczeniu na nowo kompa.To moja Klaudia cos puknela w nia i tak sie przestawilo.
Slodkich snow.

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór, u nas dziś dzień pełen wrażeń z powodu nieco wcześniejszego świętowania Maksiowych urodzin. Teraz muszę skończyć zlecenie, żeby jutro mieć wolny dzień.
Ojjj nie chce mi się!!

Migotka nasz perkusista kończy karierę, dzisiaj jeden z jego ostatnich koncertów a mnie na nim nie ma :wściekła/y:

O, a ciekawe dlaczego :shocked2: Przecież tak dobrze mu szło i pewnie jeszcze mógłby się bardziej rozwinąć :eek: Szkoda, bo ja ani razu nie widziałam :sorry:

Migotka - ja też dzisiaj na weselicho idę. O 16 też ślub. Pewnie o Tobie pomyslę jak wejdę do Kościoła o tej samej porze;-)

I jak Dziubek było? U nas rewelacyjnie, nie schodziłam prawie z parkietu. Całą noc wytrzymałam nawet w obcasach. Jedzenie pyszne, mąż trzeźwy, no normalnie bajera :-D:cool:

Dziubek,Migotka bawcie sie dobrze:-);-)

Dzięki Kwiateczek, pomogło :tak:;-)

reklama
Witam
Migotka to super wesele:tak:My na tym co bylismy latem to tylko G porzadzil bo ja jakos nie moglam:sorry:ale tez sie ubawilam do ok 1 w nocy bo potem prawie krew sie lala z palcy:sorry:tak mnie obtarly buty:no:

A moj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry