reklama

Majóweczki 2008

Dzień Dobry,

Jedziemy jednak jutro, dziś może i lepiej, że nie, bo tak zaczynać od poniedziałku

Migocia, kciuki trzymaj dalej, przynajmniej masz porządne wytłumaczenie przed mężem ;-), polecam się na przyszłość :-):-D:-D:-D

mamita, z Amelci spaniem to różnie, Ona chyba po tatusiu nie przepada za spaniem, nie dość, że wstaje rano to w ciągu dnia nie chętnie wykorzystuje czas, który mogłaby poświęcić na zabawę na spanie, śpi od 30 min do 2 h co zdarza się żadko :confused2::sorry:

Miłego Dnia, R w domu, więc postaram się może pojechać znów po sklepach pobuszować :tak:

reklama
szopek - ja uzywam szamponu 2w1 z żelem pod prysznic Bobini. ogólnie podoba mi się zapach (mamy teraz gruszkowy) ale napewno jak się skończy kupię coś innego.

mamita - Przypomniałas mi, że też muszę lecieć któregos dnia złozyć wniosek o rodzinne.

U mnie weekend ogólnie dobry. W sobotę pod wieczór bylismy na święce kwiatów w Skierniewicach - posłuchałam sobie Toples, Akcentu (rumuńskiego) i Pectus. Tylko jeszcze bardziej się przeziębiłam przez to. W niedziele też niby mielismy jechać na Dżem ale kaski na paliwo nie było. Więc co jedynie wybrałam się c córcią do parku na plac zabaw a potem zbierałam z nią kasztany. Dla mnie był to taki magiczny moment, naparwdę super.

A i mamy kolejnego ząbka (6) drugą dolną jedyneczkę. Nie chce już mi sie leciec na odpowiedni wątek, bo córcia wstała.

A ja jakiś rozbity dzień mam, jakoś tak jak R w domu to zupełnie nie mogę sobie rozplanować niczego :sorry:, gubię się :confused2:. R śpi, Amela zasnęła dopiero 20 minut temu, a ja siedzę jak głupia i nie wiem co ze sobą zrobić :eek:

I ja witam. Bylam juz w centrum handlowym z kolezanka bo kupowala sobie buty,zaszlismy po drodze na drugie sniadanko do KFC.Byla tez karuzela 3 osobowa dla dzieci i dziewczynki sie kilka razy na konikach krecily,potem krzyk bo Klaudia chciala jeszcze i jeszcze.Wogole sie nie bala,.Sama sobie siedziala i sie trzymala,a teraz tez spi,a jesli chodzi o dlugodc snu to tez roznie od pol godziny do 2 godzin.Jeszcze jej nie odzwyczajam od nie spania w dzien.Dla mnie to chwila odpoczynku lub czas na sprzatanie wtedy gdy ona wlasnie spi.......

Witam

Ja tydzien temu przestawilam Anie na jedna drzemke w ciagu dnia. Jest troche ciezko bo ona najchetniej juz ok 10 -11 poszlaby spac ale jednak wytrzymuje i dostaje obiadek o 13 i idzie spac.Przesypia wtedy nawet 3 godz.Wieczorem kladzie sie wczesniej niz kiedys i zawsze przed 22 juz spi.

Ojejku jak sie najadlam,zjadalm 2 miski pysznego rosolku,ale mowie wam jak dobry:-p ugotowalam go z indyka,kurczaka i wolowiny,zero zadnych bulionow czy vegety,tylko sol i pieprz a kolorek ciemny,smak pychotka :tak:a Klaudia spi juz 2 godziny,ide ja budzic bo potem bedzie buszowac do 9ej lub dalej.:sorry:

Iwonko ale Klaudia dlugo spi w nocy.Ania potrafila isc spac o 24 a wstac o 6 przez to, ze w dzien sobie pospala.Ania zasnie ok 21.30 jak ja w dzien mocno wymecze.
Szkoda, ze moje dziecko nie wstaje rano tak pozno jak Iga Migotki :-(
Niedawno mi zrobila numer jak poszlam spac o 2 po imprezie to Ania obudzila sie o 4 :szok::szok: Wzielam ja do siebie bo myslalam,ze pospi ze mna ale ona zwiala w spiworku na podloge i zaczela sie bawic :eek:

Witam. Dzisiaj Zuzia tez wstała o 6,30 a juz długi czas spała mi do 9 rano. Do południa spała 40 min i teraz sama zasnęła w łóżeczku. A już miała jedną drzemke w dzień:-(
Była w Mopsie powiedzieli że mam dostarczyć ze skarbówki dochód tylko mąża. Pojechałam do US i ubłagałam kobitkę i wypisała mi na miejscu:tak::tak::tak:
Teraz dochód wychodzi trochę ponad 300zł a nie 800;-):tak:
Mam juz komplet papierów więc jutro pojade wszystko zawieźć bo dzis juz nie zdążyłam:no:
Wczoraj bolały mnie plecy po lewej stronie i myśłałam że to nerka a dzisiaj noga zaczęła mnie jeszcze masakrycznie boleć i juz ledwo chodzę -moja Mama mówi że to korzonki. Ból nie do opisania chyba jutro pójdę do lekarza bo żadne tabletki przeciwbólowe nie działają:no::no::no:

reklama
A my dopiero wrocilismy z podworka,3 godziny spedzilismy tam.Klaudia cala czarna,tylko oczy jej widac bylo.Zaraz kapiel ,mleczko i spac.Moj malzon bedzie mnie dzisiaj molestowac,a mi sie nie chce jak zwykle hmmmmm
Mamita zdrowka zycze,oby bol przeszedl jak najszybciej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry