reklama

Majóweczki 2008

reklama
Hej a gdzie sie popdziewacie? Moje skarby spia slodko,ja zasiadlam z kolacyjka.Przyjechali wodociagi i naprawiaja nam wode,wreszcie!
Klaudia dzis poszkodowana,wyrznela orla,i poleciala jej krew z warg i nosa,potem znow powtorka a na koniec wpadla w drzwi.

Dla gornikow
[*]

Witam.
Szefowa się pojawiła :-). Iwonka to teraz w tej kamienicy mieszkacie? a co z domkiem?

Dzisiaj pojechaliśmy rowerami z Natalką po Anię do przedszkola. Dziewczyna nie chciała stamtąd wyjść. Jak się puściła w piaskownicę to nie dało się jej wyciągnąć a jak już wyszła to napatoczyło jej się przed oczy autko, karuzelka i jeszcze kilka zabawek.

Kamilka zdrówka dla Adasia. U nas Natalka w zeszłym tygodniu miała katar. Trwał maxymalnie 3 dni i przeszło bez echa.

Ścielę łoże i idę spać. Albo sobie House'a z chłopem obejrzę :-)

Hejos!

Ja siedzę przy kompie, a mąż ogląda jakiś film o boksującej kobiecie. Jutro na 9 do fryzjera, a o 16 ślub i wesele koleżanki.
Dziś nawet byłam chwilę w pracy i coś tam porobiłam, a potem w galerii po spodenki dla brzdąca. Kurcze, jakie śliczne rzeczy w h&m, wszystko bym miała ochotę kupić, ale musiałabym tam wejść z workiem pieniędzy.

Witam się pierwsza. Zaraz zmykam do fryzjera.

W nocy, tak ok. 2 jakiś fiut zaczął dzwonić do nas domofonem. Mąż sklął go przez słuchawkę, a ten kretyn "o pardon". Ledwo go powstrzymałam przed zbiegnięciem na dół i dopuckaniem gościowi, bo Iga się obudziła i prawie do rana nie mogła spać :angry:

Witam sobotnio :-)
Joanna jaka szefowa:zawstydzona/y: a domek no coz stoi pusty,on maly chociarz te 55-60 metrow mial ale maly pokoj dziecinny i wogole malo ustawny.Zreszta i tak to byl tymczasowy bo ma byc zburzony kiedys i wybudowany duzy blizniak.Ale to juz inna bajka.

Moj malzonek w pracy,wroci o 15ej dopiero.Nie wiem jeszcze co bedziemy robic......
Czy ciezarne majoweczki sie odzywaja ? Co u nich slychac?A Kathy?

Ostatnia edycja:
Wiecie co ale gapy z nas az wstyd! Otoz 16 wrzesnia wszystkie skladaly zyczenia mamicie a jak sie okazalo dzis ma swieto a wtedy 16tego Kwiateczek miala imieniny i zyczen nikt jej nie zlozyl:sorry2:

A wiec spoznione naj naj naj dla Kwiateczka
BOU08_309.jpg

Oraz wszystkiego naj naj naj z okazji dzisiejszego swieta mamity
BOU06_45.jpg

reklama
Witam słonecznie!
Iwonka, są wśród nas ciężarne majóweczki?? Coś chyba przegapiłam!
A no sa,nie wiem czy pamietasz o Glorie3pl ,pisala z nami w sumie od poczatku choc bardzo nie czesto(mieszka w austarlii) oraz vanessa2 zdaje sie ze jest w ciazy tez..Jedna ma termin na 28 listopada a druga na 29 listopada .

Dobra zmykam rozwiesic pranie za oknem i na dworek idziemy.

HELP mam yamienione literz na klaweiaturye

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry