reklama

Majóweczki 2008

witam wieczorkiem
dziś jestem później bo ja z kolei nie mogłam pokłaść dzieciarni spać, zwłaszcza Filipa

Jeżeli chodzi o spanie to Ritka już od dawna śpi tylko raz tak ok.12 i śpi 1-2 godz. a wieczorkiem zasypia tak o 20.30 i wstaje ok.6.30 więc nie jest śpiochem, niestety:no:

Dziś dzień dużo lepszy od wczorajszego, odebrałam samochód od mechanika zapłaciłam tylko 150 więc jestem zadowolona:tak: bałam się ze będzie więcej...

cały dzień pobolewa mnie głowa więc idę spać, dobranoc

reklama
Mja Zuzia dzisiaj pobiłaby chyba wszystkie dzieci w spoaniu. Obudziła się o 8.15, poszła na drzemkę o 12.30 i spała 3 godziny i już o 20 spała znowu smacznie:-) Dała dzisiaj mamie odpocząć.

Lecę na dr hausa. Popiwkować już nie popiowkuję przez 9 miesięcy;-)
hehe to super, moj maly to spioch nie raz bylo tak ze zasypial rano ok 9 spal do 11 a pozniej ok 14 spac np dwie godziny i pozniej miedzy 18 a 19 lulu na noc
Pamietam jak byl maly nie moglismy go przestawic bo na noc zasypial nam o 18 po 18, godzina 19 to byla juz maks

witam sie chyba jako pierwsza z kawcia, moje malenstwo wstalo o 6 a teraz znow komara dusi, ale dobrze bo na 12 do lekarza tak kontrolnie.
Wogole robie sobie jakby nic kawusie a tam ktos puka delikatnie tak do drzwi myslalam ze zawalu dostane jak ma ktos do nas przyjechac to zawsze telefon najpierw... a pozniej sie okazalo ze to M zabral mi przez przypadek kluczyki od auta :eek:

Madzia to milo ze za duzo nie zaplacilas u nas cos sie dzieje ze wspomaganiem hmm.. :confused2:

dziubek a jak sie ogolnie czujesz fizycznie i psychicznie ? ciekawe to takie miec dzidzie i jeszcze jedna w brzuszku .. haha ja to szurnieta jestem

Puchatka gratuluje wygranej :-):-)

Dotkass fajnie masz moj to jest zazdrosny az mnie czasami trafia szlak :wściekła/y:

Dzień Dobry,

U nas za oknem szaro- buro, deszcz pada, paskudnie :no:. Wczoraj włączyli kaloryfery, więc jest w domku cieplutko :tak:

Wiktoria, Amela codziennie wstaje między 6-7, więc u mnie to norma, z tym, że moje uzależnienie od BB jest tak silne, że pierwsze co robię to zaglądam tu, a dopiero potem robię śniadanko i kawusię (oczywiście Ami wygrywa z BB i dostaje śniadanie przed odpaleniem kompa), ale jak jeszcze pijesz to się podłączam ;-). Mój nie jest zazdrosny, chyba nie dałabym razdy być z zazdrośnikiem, za bardzo rozrywkowa dziewczyna jestem i potrzebuję kompana, a nie kogoś kto będzie się zastanawiał czy przypadkiem Go nie zdradzam

Sexik był wczoraj, co od razu widać na wadze, od kilku dni stała, a dziś rano 300 gr mniej ;-):-p:-D:-D:-D

Nie jedziemy dziś po klucze, bo poprosili jeszcze o kilka dni (naprawdę mają dużo gratów), jedziemy w sobotę, w sumie dla nas nawet lepiej, bo nie trzeba jechać dziś na chwilę, a w sobotę i tka mieliśmy jechać, więc nie będziemy niepotrzebnie kotłować wahy :tak::-)

Miłego Dnia Kobietki

Dotkass u niego to jest taka jeszcze zdrowa zazdrosc ;-) czasami wkurza wiadomo ale nie jest zle az tak kawe dalej spijam i mysle
poradzcie mi malemu lecialo tak z tych oczek posmarowalam mu mascia majrankowa i psikalam disnemarem no i mielismy powodz z nosa i przestalo z oczek leciec ... i jest ok oprocz kataru no i moja mama mowi zebym sobie lepiej lekarza odpusila bo tyle chorobsk a wiadomo jak w przychodni

Iwonka ja tez wlassnie wciagam sniadanie, no tez tak mysle ze jednak nie pojade czasami mi kaszlnie ale chyba dam mu syrop prawo slazowy witaminy i bede obserwowac
co zamawialas ciekawgo ? :-p

Pogoda u nas tez nie za bardzo.. u nas juz grzeja wiec cieplutko fajnie podloga tez cieplutka :tak:

Mały nie ma goraczki nic tylko ten katar nie duzy bo rano to bylo szok lecialo i lecialo. Zastanawiam sie co dzis robic przy tej pogodze ech szkoda gadac

Witam
U nas tez dzis chlodno:baffled:ale widze sie sie slonko chce przebic.dawno deszczu nie bylo,nie pamietam kidy:no:az sie bojhe bo jak zacznie padac to pewnie przestanie latem:baffled:

Wiki ja zaraz ide na to play group.ostatnio zapomnialam:sorry:wlasnie chcialam Kondzia przyzwyczaic by miec co robic w zimne dni:tak:ale Kondzio przyzwyczail sie szybciej niz ja:baffled:
oki lece bo na 10ta

Witajcie.

Mój małżon spóźnił się dzisiaj do pracy godzinę, bo jego komórka sfiksowała i pokazywała o godzinę wcześniej :szok: Trochę się denerwuję, żeby nie miał kłopotów z tego powodu.
Ja dziś do ortodonty jadę.

Wiki, racja, nie idź do przychodni bo mały jeszcze coś złapie niepotrzebnie. Najlepsze jest częste odciąganie kataru.

Puchatka, gratuluję! Ja to najwięcej dwójkę w życiu miałam:-p.

hej dziewczyny

ja wlasnie przy kawce dopiero teraz bo dzis zaspalismy z adasiem maly jest juz w zlobku ale trafilismy dzis prosto na sniadanie... :-p:-p:-p a ja przyszlam i za mna przyszla babcia i posiedziala chwile i dopiero teraz jestem..

u nas dzisiaj zimno znow pada deszcz... dzisiaj do pracy tez na popoludnie.. wczoraj wyszlam 1,5 godz wczesniej zabralismy malego do Brykolandii my wypilismy kawe z mezem a maly sie wybawil a wieczorkiem wybawilam meza a maly spal:sorry::sorry::sorry: wiec Dzien Chlopaka uczczony:-):-)

wczoraj jak maz po mnie przyjechal to maly tak szybko do mnie biegl ze na oslep a jak mnie zobaczyl to nogi za nim nie nadazaly tak szybko do mnie lecial:-D:-D:-D Moj kochany urwisek..

reklama
Ja też nie mam pomysłu co robić, jak taka pogoda...puściłam Ami płytkę, zasiadłam do kompa, a mój bąbel się ślicznie bawi u siebie w pokoju, tańczy i co jakiś czas gada z zabawkami, coraz dłużej bawi się sama u siebie w pokoju...ostatnio znudziło ją moje towarzystwo posżła do siebie i zamknęła mi drzwi przed nosem patrząc mi głeboko w oczy...po chwili otworzyłam Ona się bawiła na podłodze, zobaczyła, że otworzyłam drzwi, więc spokojnie wstała i zrobiła to samo :sorry::szok::szok::szok:, chyba jeszcze za wcześnie na takie fochy :-D:-D:-D

Prasowania mam kupę przeogromną, może zabiorę się za nią :confused2:

Wiki, nie idź do lekarza jak nie ma gorączki, bez sensu, jeszcze mógłby złapać coś gorszego :no:

Migocia, mam nadzieję, że małżon nie będzie miał problemów :tak:

Mój dziś nie mógł wstać takie zakwasy miał w nogach po wczorajszym meczyku...a wygrali 14 do 4 :szok::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry