reklama

Majóweczki 2008

U mnie tez leje,a mielismy wyjsc na spacer.:wściekła/y:
Ja po % tez jestem bardziej chetna ale jak za duzo tych % to za nic nie dam sie dotknac.:no:
Nie prasuje:sorry:.....no chyba ze cos takie pogniecione to machne raz dwa:tak:.Staram sie tak wieszac pranie zeby bylo jak nnajprostsze:-p

Szukalam w necie info na temat kotla elektrycznego do centralnego ogrzewania.Musimy zrobic.

reklama
no ja jestem:tak:Kondzio umyty,nakarmiony i czeka na kolysanke w mini mini a potem spanko:tak:
a ja czekam na G,powinien zaraz byc.Musze do lidla jechac po lody bo umre zaraz:-p:sorry:kupilam sobie sos czekoladowy i normalnie jak na niego patrze:no:to mi sie chce juz,zaraz sam bede jadla:-p

witam wieczorkiem
U mnie znowu leje, ale to cały dzień.... cho..ry można dostać. Jak jechałam do pracy to wpadłam w mały poślizg na mokrych liściach, trochę sie przestraszyłam ale nic sie nie stało.
Maluchy już śpia, ja też idę spać bo jestem po szczepionce na grypę i akoś mnie męczy sen, dobranoc majóweczki

Madzia cale szczescie ze nic sie nie stalo:baffled: dobrej nocy,wypocznij:tak:

A ja wrocilam z lidla,zdazylam ale nie bylo moich lodow:baffled:kupilam jakies inne,zobaczymy tylko najpierw Kondzio musi isc spac:sorry:Normalnie o tej porze juz spi ale tatus wrocil pozno:baffled:i teraz wariuja:sorry:

Witajcie.

No wiec mąż jeszcze nie zwolniony z pracy :-p Szef akurat przyjechał, co zdarza mu się rzadko, ale nic się nie odezwał, bo jak zobaczył, jak chłop zap.....la bez sikania i jedzenia, to chyba nawet nie miał odwagi :happy:

Ja ogólnie na seks jestem mega niechętna, a po alkoholu to już mega mega hiper niechętna ;-), więc nie warto mnie spijać, bo wtedy nic z tego na 100% nie będzie (zazwyczaj po alkoholu całą energię poświęcam na wymiotowanie do ustępu hehe:-p).

Dotkass, niezła agentka z Ameli z tym zamykaniem :-D I to głębokie patrzenie w oczy, masakra :laugh2:

U nas też leje i chłodno, nawet grzejnik małej w pokoju włączyłam.

Migotka ale sie usmialam:-D:-D:-D do ustepu,dawno nie slyszalam tego slowa:-D
Ja tez dzis wlaczylam ogrzewanie.Mamy gazowe co jest niebywale wygodne i chyba najtansza opcja tutaj.Mieszkania szukam tylko pod tym wzgledem z gazowym ogrzewaniem a tu duzo mieszkan nie ma wcale:no:dzisaij popoludniu jak wyszlam to ubralam sobie tylko bluze i noprmalnie zimno mi bylo a slonce niby grzalo:baffled:

Witam ! Rano obudził mnie mąz -nie wiedziałm co jest grane. Okazało sie, że miał wypadek:szok::szok::szok: Niby nie zjego winy ale on dostał mandat i 6pkt karnych:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:więc samochód niewiadomo czy do kasacji czy do remontu -jutro bedą oceniać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym dostałam @. dzwonili ze szpitala że cystografia bedzie konieczna i kiedy mi pasuje pobyt u nich :-(
jedno dobre-jutro jade sama z Zuzia na hipoterapię bo zwolniło się miejsce ale dopiero na 16,30:sorry:
Aha, mnie warto spic...:-p

reklama
mamita dobrze, że nic mu się nie stało...

do mnie dziś przyjeżdża moja przyjaciółka z Piły, ostatnim razem się widziałysmy jak byłam z Mają w ciązy. Jeju już się nie mogę Jej doczekać :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry