reklama

Majóweczki 2008

Ola zapomnialam napisac.U nas sie czaasem zdarza ze Kondzio zasnie bez,na spacerze tez ale potem w nocy sie budzi albo na drugi dzien sie nie obejdzie.Juz sie chcialam pozbyc to ciagle cos,To sie potlucze no to smok na uspokojenie to cos innego i tak w kolo:no:zycze ci nieuginania sie:sorry:ja chyba poczekam ja mu zabki wyjda a potem zegnaj: smoku :sorry:

reklama
Witam! Jestem tylko na chwilkę. Cos mnie choróbsko łapie. Od rana nie najlepiej sie czuję. Juz sie pocę a dopiero wezmę polopirynke. Jutro jedziemy na imprezke 25-lecie ślubu więc nie wiem czy dam radę zajrzeć...

Witam sobotnio.Malzonek w ptracy,wroci kolo15ej,zje i pojedziemy do sklepu na zakupy:tak:
Dotkass i co jak tesciki? Alez jestem ciekawa co z tego bedzie ...;-)

Olu zycze sukcesu w odsmokowaniu:tak:moja na szczescie nie smoczkowe byly:happy:

Mamita zdrowka zycze :tak:i sie nie rozkladaj:no:

Kwiateczek a co prace zmieniasz?
Kurcze ja bym tez juz chciala isc do jakiejs pracy,ale jeszcze daleka wizja:sorry:

A gdzie sie podziala Migotka?????????????????

witam na ogolnym, bulgocze mi sie obiadek posprzatane malenstwo spi M oglafda tv och jak milo :sorry:. Moj odkurzacz nie zbiera wlosow i biore taka mala szczoteczke do czyszczenia i robie takie okrezne ruchy i zbieram te wlosy dywan sredni a M siedzi na fotelu i mowi ze mnie wspiera duchowo i czy mi duzo zostalo :confused2: na szczescie wziol sie i psoprzatal balkon :eek:

Iwonka zakladam rajstopki my o 6:30 wychodzimy i jest naprawde zimno, a jak wracamy o 16 zanim sie ogarniemy to nawet po 18 wychodzimy kolo bloku pochodzic wczoraj mi bylo zimno w nogi :sorry: maly nie chodzi w polarowych spodniach z reguly w dzinsach albo takie dzinsopodobne ciensze, wiec nie wyobrazam sobie bez rajtopek w takie zimno ...
to tak jakos mi sie przypomnialo moze dlatego ze siedzie i rajstopki wisza obok grzejnika hehe :-D
tez jedziemy jak mlody wstanie musze zrobic zakupy, warzywa itd bo wieczorem robie pizze planuje dwie duze blachy bo przyjezdzaja kuzyni Malego jeden 19 a drugi 16 lat :-p

Olaa gratuluje zycze postepow w odsmokowaniu u nas to samo zeby ida i zal mi go :-p

Dotkass nawet niewiesz jak jestem ciekawe co tam u Ciebie, a jak Twoje odczucia z dnia na dzien nadal czujesz ze jeszcze nie teraz ? czy moze cos sie zmienilo ;-)

mamita duzo duzo zdrowka

kwiateczek no to powodzenia zebys sie dostala

Kwiateczek a co prace zmieniasz?
Kurcze ja bym tez juz chciala isc do jakiejs pracy,ale jeszcze daleka wizja:sorry:
nie zmieniam.te wkrotce strace bo sie konczy sezon i tyle.Chyba do konca miesiaca tylko wiec szukam nastepnej.Znalazlam oferte,za dobre pieniadze i tylko 14 godz w tyg ale jak zanioslam podanie to ponoc jest ich juz baaaardzo duzo wiec nie mam szans pewnie:baffled:

kwiateczek no to powodzenia zebys sie dostala

obym sie dostala na rozmowe najpierw:sorry:

a ja po pracy,ledwo chodze,bol mnie dopadl ze hoooo.Znajomi zadzwonili ze zaraz przyjada z buteleczka wiec moze mi troszke pomoze:sorry:choc pare kropel bo na tabletach jade juz tydz:crazy:

Witam! A co tu dzisiaj takie pustki?:szok:
My po imprezce. Zuzia była zmarnowana myślałam ze zasnie w drodze powrotnej, a ona sie wykąpała, najadła i siły wróciły. I teraz wariacje odstawia;-)
Od wczoraj jakby ruszyło z kopyta z mówieniem coraz wiecej chce powiedzieć gada sobie do siebie. rozmawia z nami po swojemu. Do tej pory było tylko baba, tata, mama, papa. Cieszę sie z tego bardzo. Rehabilitantka mówiła że hipoterapia przyspieszy mowe, więc nie wiem czy to faktycznie zasługa hipoterapii bo bylismy dopiero 3 razy:-)
Kwiateczek a może akurat Tobie trafi sie ta praca-trzymam kciuki:tak::tak:

W ogóle to rano wstawiłam pościele do pralki i pojechałam po kwiaty. Babcia kupiła Zuzi taka fajowa czapke podszyta kozuszkiem na zime i kurtki ze spodniami były w promocji po 25zł:szok:ale niestety za duże:zawstydzona/y::-(No ale ja nie o tym-wracając zaczął szwankowac samochód normalnie smród jakby sie cos paliło-pojechałam prosto do mechanika i cos tam hamulce naprawiał teraz jest ok. A pościel w pralce kisiła sie pół dnia:shocked2:

Witam sie i ja,

9:30 rano i 29 stopni na dworze a ma dojsc do 38 dzis!:szok: Az sie boje myslec co bedzie jak prawdziwe lato przyjdzie.

Kwiateczek, powodzenia w poszukiwaniu pracy.

U nas smok byl przez jakies dwa tyg jak mala miala dwa m-ce,potem juz nie chciala:no: Ale kciuka za to ssie do spania.

Czy Wasze dzieciaczki spia jeszcze w dziecinnych lozeczkach czy juz takich dla starszych dzieci? My kupilismy takie niskie z barierkami do polowy,bo Isabelka bedzie musiala oddac lozeczko dla malucha. Jak na razie spi ladnie,nie wstaje,tylko zrana jak jest juz widno przychodzi do nas- czyli okolo 6rano:tak:

Ja dzis sama w motelu,nic mi sie nie chce,pije mrozona kawke,na dworze wieje wiatr a goracy jak z pieca.

Wczoraj mialam wizyte u mojej poloznej,ze 4 tyg nastepna z lekarzem i bedziemy rozmawiac czy druga cesarka czy probujemy normalnie...

Dotkass napisz koniecznie co to sie u ciebie dzieje. A jak tam Dziubek? Cos mowa byla o blizniakach?

Witam! Ja juz ziemniaczki obrane, rosołek się gotuje. Dzisiaj mamy wcześniej obiadek tak na 12 bo A. na mecz idzie to ja w tym czasie do siorki podjadę z Zuzka. Pogoda fatalna 8stopni i pochmurno:no:

Witam
Dziewczyny ;-);-)naraie nic nie mowie.zobaczymy czy sie odezwa.problem ze ja aktualnie mam prace i za to pewnie bede odrzucona:baffled:
Gloria ja sie chcetnie z Toba na ciepelko zamienie,choc na tydz:sorry:
Mamita dziewczynki maja lekko mowe wiec pewnie zacznie mowic a rehabilitacja moze rzeczywiscie pomoze:sorry:

A ja dzis i tak polamamna,rozluzowanie nie pomoglo:no:moze za malo;-p:-p:-p
dzis na 12 do 4 do pracki bo ktos zachorowal.4 godz ale dla mnie to pomoc do godz bo ostatnio ich malo tymbradziej ze G w domu wiec moge:sorry:tylko ta noga:no:

reklama
Witam dziewczyny

u nas marna ta pogoda leje i leje i zimno i ponuro ja caly weekend jakiegos dola mam ciagle placze becze i rycze na zmiane...

nie mam do niczego sil....

a dzis Adas przed kapiela biegl z kuchni do lazienki i wywrocil sie upadl na buzie i nie wiem boje sie zeby mu cos nie bylo... zeby ma, krew nie poszla ale trzyma sie nawet przez sen za policzek:shocked2::shocked2::shocked2: dzisiaj z nim bede spala boje sie zeby jakiegos wstrzasu nie mial albo cos z nerwami zebow albo oka sie nie salo??:no::no:

ja teraz caly tydzien na 2 zamiane i do wieczora nie bede sie widywala z malym a jak przychodze on bedzie spal:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry