witam na ogolnym, bulgocze mi sie obiadek posprzatane malenstwo spi M oglafda tv och jak milo

. Moj odkurzacz nie zbiera wlosow i biore taka mala szczoteczke do czyszczenia i robie takie okrezne ruchy i zbieram te wlosy dywan sredni a M siedzi na fotelu i mowi ze mnie wspiera duchowo i czy mi duzo zostalo

na szczescie wziol sie i psoprzatal balkon
Iwonka zakladam rajstopki my o 6:30 wychodzimy i jest naprawde zimno, a jak wracamy o 16 zanim sie ogarniemy to nawet po 18 wychodzimy kolo bloku pochodzic wczoraj mi bylo zimno w nogi

maly nie chodzi w polarowych spodniach z reguly w dzinsach albo takie dzinsopodobne ciensze, wiec nie wyobrazam sobie bez rajtopek w takie zimno ...
to tak jakos mi sie przypomnialo moze dlatego ze siedzie i rajstopki wisza obok grzejnika hehe

tez jedziemy jak mlody wstanie musze zrobic zakupy, warzywa itd bo wieczorem robie pizze planuje dwie duze blachy bo przyjezdzaja kuzyni Malego jeden 19 a drugi 16 lat
Olaa gratuluje zycze postepow w odsmokowaniu u nas to samo zeby ida i zal mi go
Dotkass nawet niewiesz jak jestem ciekawe co tam u Ciebie, a jak Twoje odczucia z dnia na dzien nadal czujesz ze jeszcze nie teraz ? czy moze cos sie zmienilo ;-)
mamita duzo duzo zdrowka
kwiateczek no to powodzenia zebys sie dostala